fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winactie: Op wolken door Disneyland

“Mam! Zullen we pleaseeeeeee naar Dinsneyland Parijs gaan in de vakantie? Ik zag in de reclame dat de kinderen gratis mogen! Please, please, pleaseeee?!” Ja hoor, het is weer zover… De kids hebben een leuk klinkend plan wat, als ik hun mag geloven, de deal van de eeuw is. Toch zeg ik meteen: “Nee jongens, in de vakantie is het daar veel te druk. Dan moeten we uren lopen en daar kunnen mama’s voeten niet tegen.”

Best jammer eigenlijk, dat mijn voeten mij altijd tegenhouden om dit soort leuke uitjes met mijn gezin, vriendinnen en familie te ondernemen. Zo graag zou ik uren lang slenteren door mooie steden, spannende plekken en drukke pretparken zonder dat mijn lichaam me in de steek laat.

Naar de dokter
Ik ben al een keer naar de dokter geweest, geen echte problemen zei hij, het zal de leeftijd wel zijn. Lachend vertel ik mijn man dat ik nu toch echt oud begin te worden en serieus opzoek moet gaan naar een manier waardoor ik alle leuken dingen weer kan doen.

Gisteren besloot ik dan ook om het roer om te gooien, het heft in eigen hand te nemen en op ‘sneaker speurtocht’ te gaan. Ja, je leest het goed, ik ging opzoek naar van de felgekleurde schoenen waar die hippe types ook altijd mee lopen. Na uren door de stad slenteren kwam ik achter het geheim van sneakers: ze lopen verschrikkelijk, maar door het mooie design voel je je toch goed. Niks voor mij dus…

Goed advies
Ik belde mijn beste vriendin Evelien, zij geeft altijd goed advies.

“Hooi Eef, ik zit er even helemaal doorheen.” zucht ik aan de telefoon.

“Lieverd, wat is er dan? Ruzie met Paul? Hebben de kinderen weer op de muren geschilderd? Kwam je schoonmoeder eten? Je weet dat je me alles kan vertellen!” ratelt Eef.

“Nee Eef, geen schoonmoeder, niet Paul en al helemaal de kinderen niet… MIJN VOETEN DOEN PIJN, IK KAN NIET EENS NAAR DISNEY!” snik ik.

“Je voeten? Wat dan? Een pedicure of nieuwe schoenen kunnen wonderen doen! Ik loop tegenwoordig op Dr. Garçon, ik hou het uren vol!” jubelt Eef.

“Dr. Garçon? Zijn dat weer van die hippe dingen? Die hippe heb ik al geprobeerd, maar dat was echt ….”

“Verschrikkelijk?” valt Eef me in de reden. “Nee schat, deze zijn geweldig! Ontwikkeld door een echte dokter uit Amerika ofzo, helemaal top dus. Wacht, ik kom nu naar je toe, gaan we samen naar de winkel om mooie uit te zoeken.”

Wéér shoppen
Evelien’s wil is wet, ze staat dan ook met 10 minuten bij me op de stoep. “KOM! WE GAAN! PAK JE FIETS!” Schreeuwt ze net iets te enthousiast mijn voortuin in… In een flink tempo fietsen we naar de stad en sprinten regelrecht door naar de winkel. Daar stonden ze dan, alle Dr. Garçons op een rijtje. Van wit naar roze en van rood naar blauw. Hier ga ik wel slagen, zeg ik in mezelf.

Na een half uur van passen, proberen en lachen met Eef stond ik met 4 paar schoenen weer buiten. Blauwe en roze voor de kids, zwarte voor mijn man Paul en witte voor mezelf.

Disneyland, BRING IT ON!

De schoenen van Dr. Garçon zijn nu verkrijgbaar bij de Sport2000.

Winactie
Damespraatjes stelde in samenwerking met dr. Garçon 3 paar schoenen beschikbaar. De winnaressen zijn:

– Miny Schonewille
– Sandra Reumer
– Stephanie van Drunen

Dr. Garçon zal contact opnemen met de winnaressen.

 

1 reactie

Jacqueline -

Geweldig zo een mooie kleur gympen deze zouden mijn dochter fantastisch staan!

Reageer ook