fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar Loseragenda 2016-2017 is bekend

Het duurt nog even voordat het nieuwe schooljaar begint, maar nu al verschijnen de eerste agenda’s in de winkel. De tijd dat je zelf je RIJAM agenda moest pimpen om ‘m een beetje leuk te maken is voorgoed voorbij, want de ene na de andere originele agenda ligt in de schappen. Met als grappigste mogelijk wel de Loseragenda. En we hebben goed nieuws want je kunt ‘m voor je zoon, dochter, neefje of nichtje (of lekker gewoon voor jezelf) winnen op Damespraatjes.

Loseragenda 2016-2017

De Loseragenda 2016-2017 is de allerallercoolste agenda ter wereld en is gebaseerd op de boeken van Jeff Kinney, Het leven van een loser.  Naar school gaan was nog nooit zo leuk! De agenda is supergrappig en heel handig: door het grote formaat is er veel schrijfruimte en de week is overzichtelijk verdeeld over twee pagina’s.

Bram, de anti-held

Bram Botermans is de supergrappige antiheld struikelt in de serie Het leven van een Loser. Hij vindt zichzelf perfect! Maar zijn omgeving weet wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven, die door het leven struikelt en van de ene in de andere ramp belandt. Samen met zijn vriend Theo beleeft Bram de allergrappigste avonturen: zaken lopen altijd anders dan hij denkt. Vaak met rampzalige gevolgen.

Het leven van een Loser is een serie voor jonge lezers. De boeken zijn makkelijk om te lezen dankzij hulplijntjes onder de zinnen. Er staan veel cartoonachtige illustraties in.

Winactie

We mogen één exemplaar weggeven van de Loseragenda 2016-2017. De winnaar is Yvon.

Yvon, van harte gefeliciteerd. We sturen je een mail om je adresgegevens te achterhalen.

Heb je de agenda helaas niet gewonnen voor je zoon of dochter dan kun je ‘m bestellen, doe dat dan hier.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

63 reacties

Sylvia van Os -

Voor mijn zoon Senna! Hij is nu nog een brugpieper en zag eigenlijk wel heel erg op tegen de middelbare school … dat komt mede omdat hij PDD-NOS heeft en zichzelf dus ook regelmatig een ‘loser’ vind/vond. Gelukkig gaat het heel goed op zijn nieuwe school en hij kan erg lachen om zichzelf. Aangezien hij altijd een groot fan geweest is van het Dagboek van een loser zou het zeker een hele leuke opsteker voor hem zijn 🙂

Joline -

Ik heb altijd een saaie agenda van minder dan een euro ergens gekocht. Echt een loser zo… misschien past daarom deze agenda mij veel beter!

Margreet -

Deze agenda zou ik heel graag willen winnen voor mijn zoon Ramon. Hij is helemaal weg van de Loser boeken en heeft ze bijna allemaal gelezen.

Silke P -

Ik doe heel graag mee voor het zoontje van mijn beste vriendin! Die is dol op dit soort geinige boekjes.

Lottie -

Voor mijn neefje, die alle boeken al heeft gelezen!

Ingske -

voor mijn zoon, hij vindt school helemaal niks. Zijn huidige agenda haalt het einde van het schooljaar niet. De huidige agenda haat school al even erg, dus misschien kunnen we volgend schooljaar starten met een knipoog.

Tamara Stoc -

voor mijn nichtje, wordt volgend schooljaar brugsmurf en is groot fan van de loser boeken!

Linda K. -

Ik wil hem winnen voor Bram….de Man…die niets onthouden kan..hihi

Simone -

Leuk afscheidscadeau voor mijn collega (basisonderwijs) die in juli met pensioen gaat….

Gea Jager -

Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn zus. Zij is juf en ik vind haar lerarenagenda wel heel erg saai. Deze past veel beter bij haar.

Oma -

Wat een grappige agenda. Ik doe graag mee voor mijn oudste kleindochter , die naar de Havo gaat dit jaar en echt geen loser is.

Tineke -

Voor mijn dochter Emma. Ze gaat na de grote vakantie naar de middelbare school en heeft dus een mooie, grappige agenda nodig. Van deze agenda gaat ze helemaal uit haar dak, al de boeken van Loser heeft ze al gelezen en ook Muts boeken zijn dierbaar. Met deze agenda maakt ze de blits en kan ze hem ook mooi gebruiken.

Yvon -

Mijn zoon zit nu in groep 8 en gaat helaas volgend jaar niet met zijn vriendjes mee naar het voortgezet onderwijs, maar hij gaat naar speciaal onderwijs. Hij vindt zichzelf een “loser” . Wij als ouders zijn juist blij met deze stap en hopen dat hij straks zal inzien dat hij daar op zijn plaats zit.

Anita te Gussinklo -

Leuk, ik doe graag mee voor mijn zoon Tim.
Hij leest ook graag de boeken van Leven van een Loser.

Centine Blaakman -

Voor mijn dochter! Ze heeft een klas overgedaan op de lagere school waardoor al haar vriendinnen nu naar de middelbare gaan. Jammer voor haar maar met een extra leuke agenda komt ze het laatste jaar zeker wel door.

cbdkl -

Zou willen winnen voor onze zoon. Hij vindt de boeken leuk en gaat volgend jaar naar het vwo en dat terwijl hij dan pas net 11 is. Hartstikke jong dus, ben trots op hem dat hij het kan!!

Judith de Winter -

ik zou hem voor mijzelf willen winnen. Als leerkracht maak je veel afspraken met leerlingen, vergaderingen etc en dan is een agenda die opvalt wel superleuk.

Myrthe -

Mijn neefje verslind de Loser boeken! Deze agenda wil ik daarom heel graag voor hem winnen!

Maaike -

voor mijn zoon, het wordt zijn eerste jaar op het voortgezet onderwijs en hij verdient deze agenda

Marja -

Voor mijn dochter, ze is hier gek van

Corine N -

Mijn neefje is gek van de loser serie en gun ik deze agenda dan ook

Anneliese de Waal -

Ik doe graag mee voor mijn dochter, erg leuk voor haar !!.

Sandy -

Heel graag voor mijn zoon die volgend jaar op het voorgezet onderwijs een hele nieuwe start maakt nadat hij het op de lagere school alles behalve makkelijk heeft gehad. Ik ben zo trots op hem!!!!

Aleesha Verhoeff -

Ik wil hem voor mijn nichtje winnen die na de zomervakantie voor het eerst naar de middelbare gaat. Een leuker cadeau kan ze niet krijgen van haar tante voor haar verjaardag.

Heidie -

Voor mijn oudste nichtje van 11 jaar, die ondanks dat ze bijna het hele jaar niet naar school is geweest (in juli jl. werd een zeer ernstige ziekte geconstateerd), toch nog thuis en met klassencontact zo heeft weten bij te blijven, dat het niveau voldoende is voor de brugklas mavo/havo. Een superprestatie van deze kanjer die helaas nog niet klaar is met de behandelingen, maar dat hopelijk wel is voor het nieuwe schooljaar begint! Ze leest graag die dagboek van een loser boeken, en ik als trotste tante zou graag haar eerste middelbare school agenda voor haar winnen????

Arjette Slump -

Zou hem heel graag willen winnen voor mijn oudste zoon Hildert. Hij heeft geen makkelijke basisschooltijd gehad en gaat na de zomervakantie naar het voortgezet onderwijs. Ik gun hem zo het plezier van een onbezorgde leertijd op zijn nieuwe school! Deze agenda maakt het naar school gaan alleen al wat leuker.

b te boekhorst -

Voor Stef, onze zoon die compleet in een deuk kan liggen om de loser-boeken. Zou hij geweldig vinden.

lieke -

jaaaa leuk voor mezelf! we kunnen hier wel wat vrolijkheid gebruiken op afdeling (psychiatrie) en dan zijn leuke agenda’s helemaal leuk

Susan -

Voor m’n stiefzoon. Hij gaat volgend schooljaar naar het 2e jaar van de middelbare school. Hij heeft het 1e jaar gelukkig overleefd als brugpieper. Dat ging niet zonder slag of stoot. Hij heeft alle boeken gelezen van ‘het leven van een loser’. En sommige verhalen zijn herkenbaar voor hem. Dat maakt de boeken ook zo leuk, zegt hij.

Michael noo -

doe super graag mee voor mijn neefje die wel zo super agenda als deze kan gebruiken,, Misschien onthoud die dan zijn afspraken beter

Lilian -

Ik zou de agenda heel graag voor onze zoon Jorn willen winnen omdat hij 30 juni 10 jaar wordt en ik zeker weet dat hij dit een heel origineel cadeau zal vinden! Hij heeft alle loserboeken gelezen en deze agenda zal hij toppie vinden ☺

Nancy -

Voor mijn zoontje die altijd zegt dat hij teveel afspraken hebt zo kan hij eens een overzicht van zijn afspraken hebben.

andrea -

Voor mijn dochter die gek is op deze srie boeken.

Monique Zwinselman -

Wil de agenda graag winnen voor mijn dochter Amber, zijn start na de zomervakantie op het Voortgezet onderwijs.

Aniek -

Voor mijn broer, ook al is hij geen loser maar toch……

Sandra -

Ik heb 3 pubers in da house! Dus het wordt waarschijnlijk loten 🙂

Joukje Wijnstra -

Voor mijn zoon die altijd te laat komt of afspraken vergeet! Zo,n Loser-agenda is zijn verdiende loon, en stiekem ook wel een heel leuk cadeautje! 😉

Karin -

ik zou deze agenda graag winnen voor mijn dochter van 11. Zij verslindt de boeken van het leven van een loser, dus een agenda daarvan zou helemaal te gek zijn.

Sandra Keustermans -

Ik doe graag mee voor mijn neefje Jules van 9, die vind de boeken Het leven van Loser helemaal te gek! Dus deze agenda, zou een leuk cadeautje zijn voor zijn verjaardag.

Cindy -

Ik zou hem voor mezelf willen winnen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en een sabbatical opgenomen van mijn werk om mijn lesbevoegdheid te gaan halen. Een agenda heb ik ook nodig voor aankomend schooljaar. Dus wat leuk zou dat zijn deze te winnen.

Rose-Marie -

Voor mijn zoon, omdat ie dan beter Nederlands leert (misschien…)
(hij is Duitser)

katleen -

Mn dochter is super fan, zou er graag zo eentje hebben

Babs -

voor mijn dochter, groot fan van de boeken en een “draakje” met het bijhouden van iets….. toch een hele handige oplossing zo’n agenda 😉

mathilde de graaf -

Voor mijn neef Lars van 14 jaar.

Marian -

Voor mijn dochter van 14 want die is er helemaal gek van!

Iris -

hahah ik vind het geweldig!!!! Misschien niet zo netjes, maar ik zou het heel graag zelf willen houden, geniaal

cobi -

Mijn zoon is helemaal fan van deze boeken en hij gaat komend jaar naar de middelbare school dus dit zou wel een heel leuk cadeautje zijn

Monique van Zutphen -

Voor mijn zoon Sam, die gek was op de Loser-boeken en nu de opleiding Onderwijsassistent gaat volgen en daar een grappige agenda wel kan gebruiken!

Ilse Koppenhol -

Doe mee voor mijn dochter die vanaf volgend jaar met een agenda moet gaan werken.

tp slager -

mn dochter die gaat naar 1ste klas en zon mooie agenda zou ze fijn vinden

Judith Ouboter -

Mijn zoon hield deze week zijn spreekbeurt over het leven van een loser. Ik zou heel graag de agenda voor hem winnen!

Ilse Preesman -

Doe graag mee voor mijn zoon die ik niet aan het lezen kon zetten maar toen de boeken van Loser kwamen spontaan de boeken wilde.

marieke -

Ik wil hem graag winnen voor zoon met autisme, hij weigert nu een agenda te gebruiken, maar zo’n leuke moet je toch wel gebruiken?!

jacqueline -

mijn dochter heeft alle boeken gelezen dus zou de kalender top zijn!

Nina Mol -

Ik doe heel graag mee voor mijn zoon. Die heeft supervolle weekenden dus een beetje extra ruimte in z’n agenda hiervoor is erg welkom!

Esther -

Heel graag voor mezelf!!! Ik werk in het onderwijs en weet je HOE saaaaaaai die docentenagenda’ s zijn….???!!!@#%

m.van klaveren -

ahhh ik wil dit graag winnen voor mijn dochter want ze voelt zich een loser omdat ze gezakt is voor haar rijbewijs dus ahhh ik wil haar dolgraag opvrolijken

Gé Geurtsen -

Leuk om mijn neefje mee te pesten muhaha 😉

Nicolette -

Voor mijn stiefzoontje.

Die gaat volgend jaar naar groep acht, en we hebben toevallig laatst besloten hem een agenda training te geven volgend jaar.

Zou goed uitkomen, en erg toepasselijk, want hij is erg fan van de boeken!

Linda -

Ontzettend leuk voor mijn nichtje, die naar de middelbare school gaat!

Eva -

Voor mijn dochter Annika. Ze heeft al de boeken en samen hebben wij ook vrezelijk zitten lachen over de films. Zeker een leuke agenda voor volgend schooljaar

Heleen Haarsma -

Voor mijn dochter die na de zomer op de Havo begint. Ze is super zenuwachtig, met deze leuke en grappige agenda gaan er vast al veel van die zenuwen weg!

Sander -

Mijn moeder wort ouder en vergeetachtiger, het is bijna Moederdag dus een handig cadeau met een kleine hint….;)

Reageer ook