fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winactie BROS Melk & Butterscotch. Heb je gewonnen?

We hebben goed nieuws voor chocoladeliefhebbers. BROS komt met een heerlijk nieuwe variant BROS Melk & Butterscotch. BROS Melk & Butterscotch is een limited edition en is ongeveer een jaar te verkrijgen. Om je met de nieuwe BROS variant kennis te laten maken mag Damespraatjes 5 * 2 BROS tabletten weggeven. Kijk onderaan dit artikel of je deze BROS Melk & Butterscotch tabletten hebt gewonnen.

De heerlijke chocolade smaak en de herkenbare bubbels van BROS zorgen voor een fijn verwenmomentje. De chocoladetablet is lekker om alleen van te genieten, of leuk om te delen met vriendinnen en het gezin. Ook is BROS heerlijk als tussendoortje op het werk, onderweg of gewoon bij de koffie.

De limited edition BROS Melk & Butterscotch is een unieke combinatie van luchtige chocolade, gecombineerd met een crunchy bite waardoor de chocolade en butterscotch samensmelten in je mond. Bovendien heeft ook deze nieuwe smaak van BROS Tablet het Nestle Cocoa Plan logo op de verpakking staan wat betekent dat de tabletten gemaakt zijn met duurzame UTZ gecertificeerde cacao, met oog voor de leefomstandigheden van de cacaoboer.

Winactie

  • Joy van der Lusdonk
  • Karin Fleer
  • Sherida Thorne
  • Saskia de Hart
  • Gea Jager

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Kirsten -

Lekker 😀

Ansuya Lalay -

gaaf leuke actie ik doe graag mee
chocolade vooral bros omdat het zo lekker in je mond aanvoelt heerlijk
en caramel hmmmm heerlijk om bij weg te dromen <3

Reageer ook