fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars vrijkaartjes voor de film Salmon Fishing in the Yemen

Boeken kon je al een tijdje winnen op Damespraatjes, maar sinds kort hebben we ook winacties met filmkaartjes. Een paar weken geleden deden we de aftrap met vrijkaartjes voor One for the Money. Nu mogen we kaartjes weggeven voor de prachtige Britse komedie Salmon Fishing in the Yemen, die vanaf 3 mei in de Nederlandse bioscopen draait.

Een charmante Britse komedie met een absolute topcast over hoop, geloof, liefde…& vissen! Alfred Jones (Ewan McGregor), een in visserij gespecialiseerde overheidswetenschapper, krijgt van een sympathieke Sjeik de ogenschijnlijk onmogelijke taak om zalm te introduceren in de hooglanden van Jemen. Met een kritische blik en lichte tegenzin begint Alfred aan het project, aangemoedigd door de Sjeiks mooie assistente Harriet (Emily Blunt) en de genadeloze woordvoerster van de Minister President (Kristin Scott Thomas), die in het plan wel een goed positief verhaal ziet om de laatste blunder van de regering te maskeren.

Wanneer het ambitieuze project tegen ieders verwachting in steeds concreter vorm begint te krijgen, lijkt dit niet alleen Alfred zijn leven, maar ook de Britse politieke relatie met het Midden Oosten te kunnen veranderen.

Salmon Fishing In the Yemen is geregisseerd door Lasse Hallström, eerder verantwoordelijk voor What’s Eating Gilbert Grape, Chocolat & Dear John, en is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Paul Torday.

Winnaars Winactie vrijkaartjes

De winnaars zijn:

Yolanda Bieckmann, Lucia de Meijer-Kerns en Brigitte van den Burg

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Reageer ook