fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van de vrijkaartjes voor Margriet Winterfair zijn bekend

Zodra het buiten vroeger donker wordt, krijg ik binnen de behoefte om de kaarsjes gezellig aan te steken en me bij de haard te nestelen. Het liefst nodig ik mijn hele gezin uit om lekker bij me te komen zitten om eindeloos te kletsen, thee te drinken en later op de avond een glas wijn te nemen. Herken jij dit? Dat je het binnen lekker gezellig wilt maken? Dan vind je het vast ook leuk om naar Margriet Winterfair te gaan. En daar mogen wij toevallig 3 x 2 vrijkaartjes voor weggeven. Lees onderaan het artikel of je 2 kaartjes hebt gewonnen.

Wat kun je verwachten op Margriet Winterfair?

Zin in die unieke, warme en gezellige sfeer van de feestdagen? Kom shoppen, workshops volgen, mode en beauty-inspiratie opdoen en de lekkerste gerechten proeven op Margriet Winterfair, het gezelligste winterfeest van Nederland. Het is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit! Je kunt er kerstcadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen.

Maak kennis met het Margriet-gevoel

De columnisten en redactieleden zullen ook aanwezig zijn. Waaronder Annette Heffels en Marjan van der Berg, die haar eigen dochter, Merel Westerik zal interviewen. Hoe gaaf is dat!? Verder zijn er optredens van topartiesten zoals Thomas Acda, Trijntje Oosterhuis, De 3JS, Alain Clark, Jeroen van der Boom, Do en Lisa Lois. Maar ook auteurs als Arthur Japin, Simone van der Vlugt, Ronald Giphart en Jet van Vuuren.

Verder kun je lekker rondsnuffelen bij leuke kraampjes, in de veelzijdige shops en op de sfeervolle kerstmarkt. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows en stel je ideale kerstmenu samen met behulp van profs. Meer dan driehonderd stands bieden alles wat je nodig hebt om dit jaar op elk gebied te schitteren tijdens de feestdagen.

Je komt toch ook?

Bestel snel kaartjes en kom naar het gezelligste en meest veelzijdige winterfeest onder één dak! Margriet Winterfair vindt plaats van vrijdag 22 t/m donderdag 28 november 2019 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en is dagelijks geopend van 10.00 t/m 18.00 uur. Om 09.30 gaan de deuren open.

Koop je je ticket hier via Damespraatjes dan krijg je een gratis tassenstalling en programmaboekje.

Kijk voor meer informatie op margrietwinterfair.nl.

Win vrijkaartjes voor Margriet Winterfair

We mogen 3 x 2 vrijkaartjes weggeven voor Margriet Winterfair. Dit zijn de winnaars:

  • Cindy Morsink
  • Jolijn Kools
  • Denise Watzema

Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met jullie!

Niet gewonnen? Wees dan niet getreurd! Bestel nu kaarten voor Margriet Winterfair met €4 korting, een gratis tassenstalling en programmaboekje en bezoek het gezelligste winterfeest van Nederland.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

107 reacties

Liesbeth -

Heel graag doe ik mee voor de kaartjes zodat ik dit jaar weer samen met mijn man (!) naar de Margriet Winterfair kan. We gaan al heel wat jaartjes samen en dan is het altijd supergezellig. Ook voor mannen is deze beurs dus echt leuk.

Mariska -

Omdat dit het leukste uitje van het jaar is samen met mijn nichtje Angela !!!????????????????

co -

het lijkt me superleuk voor een moeder-dochter dagje uit.

Marijke -

Wat zou het geweldig zijn om na een zwaar en hectisch jaar waarin o.a. mijn moeder overleed en ik veel te weinig aan ontspanning toegekomen ben naar de Margriet Winter Fair te mogen gaan dankzij Damespraatjes.
Een heerlijk en gezellig dagje shoppen, wat eten en drinken, genieten van de fijne sfeer en mooie aankleding in kerstsfeer, optredens bijwonen, workshops doen en nog heel veel meer.♥♥♥

Pieter -

De Margriet Winter Fair 2019 wil ik ook als huisman niet missen, damespraatjes.test. Het is heerlijk om een dagje er tussenuit te kunnen en wat is het dan leuk om een dagje gezellig te shoppen, bijpraten, te genieten van optredens van bekende artiesten, nieuwe producten proeven en proberen, meedoen met leuke workshops en de nieuwste mode en beauty trends zien.
Ik heb er nu al zin in DamerPraatjes.NL.

Marion moolenaar -

Ga al jaren met mijn moeder
Naar de Christmas fair in Haarzuilens tijd voor wat anders lijkt me heel gezellig duimen dat we kaartjes winnen !!

maureen Zuidema -

Mijn dochter en ik zijn nog nooit naar margriet winterfair geweest waar het nu wordt gehouden,wel jaren geleden in utrecht,,nu willen wij er een gezellige weekend van maken

Dino Neutel -

Mijn vrouw wilt heeeeeeel graag met haar zus naar #MargrietWinterFair in ’s-Hertogenbosch. Ik gun het haar, dan heb ik samen met mijn zwager ook een relaxdag 🙂

Natascha -

Ik ben nog nooit op de margriet-winterfair geweest maar als ik mocht winnen….. Dan zou ik samen met mijn moeder gaan. Ze is ernstig ziek dus zou naar alle waarschijnlijkheid ook gelijk de laatste keer zijn ????????

Cindy -

Ik wil hier heel graag naartoe, ben wel toe aan een leuk uitje, want als ik altijd maar thuisblijf verander ik nog in een desperate housewife!

elisabeth maria martina -

met ons mam die houdt er wel van

Ragn de Beauvesier Watson -

Graag met m’n dinnie Marijke!!

Cindy Morsink -

Ik zou heel graag een dagje met mijn zusje Aniek naar de Margriet Winterfair gaan. Lang geleden dat we samen iets leuks hebben ondernomen, wat vooral komt door onze drukke bezigheden o.a. werk, opleiding en gezin.

nicky -

Samen met mijn beste vriendin, leuk dagje!

Lydie -

Het lijkt me héél erg leuk om nog eens met mijn dochter te kunnen gaan. Ouderwets gezellig ???? vorige keer waren we samen in Utrecht dat is al even geleden… we hebben toen erg genoten van kookdemonstraties en de nieuwe verzorgingsproducten. Den Bosch is vast nòg gezelliger! Hoop dat je ons verrast!

froukje -

om mijn lieve vriendin te verassen die ik al veel te lang niet heb gezien. Genieten van alles op de fair en natuurlijk van elkaar

Linda Geurts -

Heel tof! Dit is een jaarlijkse uitstapje met mijn moeder dus dat zou dan dubbel genieten zijn en kan ik haar lekker verrassen 🙂

Lonneke palmen -

Voor een lekker dagje weg met mijn moeder, vindt ze vast en zeker heerlijk!

lyd -

Dochterlief loopt al jaren te zeuren, dus moet het dankzij
jullie nu maar eens ‘echt’ gebeuren…

Monique -

Ik zou graag kaarten willen winnen om mijn vriendin te verrassen met een gezellig Vriendinnen dag op de Margriet Winterfair want door ons drukke leven zien we elkaar niet zoveel. Mocht ik kaarten winnen dan hebben we in ieder geval 1 date om er samen een gezellig dagje van te maken en alvast in de kerststemming te komen en heerlijk shoppen.

Alex -

Ik zou graag kaarten willen winnen om samen met mijn vriendin hier naartoe te gaan en samen heerlijk genieten en alvast in de kerststemming te komen. Ik vindt dit als man 1 gezellig dagje uit en geniet er echt van, helemaal samen met mijn vriendin.

Jolijn kools -

OMGGGG wat een gave actie zeg !!! Ik waag dolgraag een kansje mee voor Nicole en mij !!! Kunnen we lekker genieten van mama/ vriendinnen tijd terwijl onze mannen op de kids passen, ideaal hahahha. En wat is er nu heerlijk om dan uitgebreid te kunnen neuzen en shoppen ????

kimberley snijders -

Lijkt me super gezellig om met mijn moeder te gaan Gezellig samen moeder & dochter dagje

jacqueline -

Wooh hoe gaaf zou dat zijn ben daar nog nooit geweest wil er graag heen samen met mijn dochter Daphne lekker shoppen

Femke -

Ik wil graag winnen om mijn moeder te verassen en er samen een moeder dochter dagje van te maken

neeltje -

het lijkt mij super leuk om mijn schoonzus eens mee te nemen, zij is nog nooit naar iets zoals margriet winterfair geweest.

Petra -

We zouden graag met zn 4tjes naar de Margriet Winterfair willen gaan. Mijn dochter en mijn schoondochter en haar moeder. Is toch te gek, een dubbel moeder-dochter uitje

Sandra -

Graag samen met mijn lieve dochter en mijn eerste kleinzoon hihi maar die is 0 dus nog gratis. Even samen gezellig een dagje weg na een moeilijke periode

Denise Bent -

Oh wauw samen met mijn lieve mama, omdat ze mij zo goed steunt nu ik zelf ook mama ben maar helaas 15 weken te vroeg bevallen ben. ????

Nency -

Om er zeker van te zijn dat ik weer met mijn zus ga.

Denise Watzema -

Om samen met mijn moeder heen te gaan van boven de 80. Fijn dat we dit nog steeds samen mogen meemaken ????

Elke -

Leuk om met mijn moeder en zus te gaan!

Pauline WITTE -

Het is zo dichtbij in Den Bosch, maar nog nooit geweest…wat zou ik graag mijn dochter verrassen, samen voor het eerst te mogen genieten..n leuk qualitytime uitje, lijkt me echt heer
lijk!

Daphne -

Na een jaar klussen, schilderen en verbouwen in huis ben ik wel toe aan wat ontspanning samen met kleuterschool vriendin die altijd maar klaar staat te helpen

Hoeks -

ik zou graag willen winnen want het lijkt me te gek margriet winterfair een heerlijke plek om de vriendschap te vieren met Kim daar want dat is al 25 jaar!!!!

Mientje L -

Ik zou hier heel graag samen met mijn moeder heengaan. Zij kan wel een leuk uitstapje gebruiken na een boel ellende.

Sharon -

Lijkt me leuk om eens naar toe te gaan. Het ziet er zo mooi uit op de foto’s!

Elizabeth -

Heel erg leuk! Ik ga er graag heen met mijn moeder

Robin -

Leuk dagje met mijn moeder!

Rosalynn Brekelmans -

Wat zou ik het speciaal vinden om mijn dochter voor de allereerste keer mee te nemen naar de Margriet Winterfair, ik weet zeker dat ze dan betoverd wordt!

Michelle Sledsens -

Lijkt me leuk om samen met mijn zusje de Margriet winterfair te ervaren . Om in een ontspannen sfeer kerstinspiratie op te doen.

Ingrid Veltkamp -

Ik ben er nog nooit geweest, maar nu mijn dochter zwanger is van de eerste lijkt mij dit heel leuk om het maar haar te bezoeken.!!!!!

Mirjam -

Omdat ik nog nooit naar de magriet winterfair ben geweest in Den Bosch.

Els Timmers -

Het is een ontzettend leuk uitje voor elke vrouw en met een paar vriendinnen maak je er echt een topdag van. Er is zoveel te doen, te zien en te beleven dat je altijd weer voldaan naar huis toe gaat.

Ester -

Warm workshoppen in winterse sferen, culinaire kneepjes van echte kookpro’s leren.

Luidkeels lachen en genieten van muziek,
Lekker knus aan de warme choco, na een meet en greet met de schrijver van mijn lievelings rubriek.

Winkelend waggelen van stal naar stal. Proeven, inspiratie opdoen, testen en een zoektocht naar de perfecte kerstbal.

Fair enough, feestelijker krijg je het niet,
Er is niets warmer en gezelliger dan de Winterfair van Margriet.

Nicole -

Lijkt me echt gezellig om met Marianne heen te gaan
Ze heeft wel zo’n uitje verdient en ik offer me wel op om mee te gaan 🙂

Elly Krist -

Al 52 jaar zijn wij vriendinnen: mijn vriendin Joke en ik. Nog nooit waren we samen op de Margriet Winterfair. daarom hopen we 2 kaartjes te winnen.

Corinne de Graaf -

Ja leuk.Een dagje uit samen met mijn zus.

Lynn Brekelmans -

Ik zou heel graag met mijn moeder gaan naar de Margriet Winterfair, heerlijk rondsnuffelen en allerlei leuke spulletjes scoren in prachtige winterse sferen!

Marloes -

Ik vind het een heerlijk dagje uit en er is altijd wel een vriendin die staat te trappelen om mee te gaan. Erg gezellig!

Anita H. -

Omdat ik wil shoppen, proeven, nieuwe dingen ontdekken. Ik ben er al eens eerder geweest en het was ontzettend leuk.

Elle W -

ik ben er nog nooit geweest maar als ik de foto’s van vorige keer zie lijkt het me wel een aanrader

Carmela -

Om al heerlijk in de kerststemming te komen, sfeervol, zin in.

Oma Will -

Het lijkt mij ontzettend leuk hier met mijn dochter heen te gaan.
Al heel lang niet meer met elkaar weg geweest.
De Margriet Winterfair lijkt mij daarom zeer geschikt om weer eens iets met elkaar te ondernemen. Dat komt ons contact ten goede.
Heel graag maak ik een kansje, ook al is die klein.

Jet vd bos -

Ik zou dit graag willen winnen omdat het de moeite waard is om erheen te gaan

Astrid Kok -

om gezellig mijn moeder een dagje te verrassen met alles wat de Margriet winterfair te bieden heeft! zij is er nog nooit geweest, wat zal ze genieten!

Petra -

Een gezellige, warme, knusse sfeer proeven is waar ik van kan genieten en als ik dan een lieve vriendin kan verrassen, dan kan mijn dag niet meer stuk. Ik doe graag mee.

Petra de Vries

Linda -

Het lijkt mij erg leuk met mijn oma te mogen gaan.

tjerkje schelhaas -

Hier beleef ik echt een ladies day.

Marianne vd M -

Heerlijk een dagje erop uit met mijn moeder. Hartstikke gezellig.

MARIJKE MULDER -

is altijd zo gezellig en dan die mooie sfeer

Roos -

Omdat, het heel gezellig is om lekker rond te struinen, dingen ontdekken waar je nog geen weet van had. Daarom

inge g -

Naar de Margriet Winter Fair met z’n twee
neem ik graag mijn lieve moeder mee.
Zij is de liefste van de wereld en staat altijd voor mij klaar
en daarom verdient zij een verwengebaar.
Mijn moeder geniet graag van een dagje samen naar een ‘vrouwenbeurs’ gaan
dus dit zal haar zeker aanstaan!

Ariane -

Deze kaartjes zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochter die net bevallen is. Het zou heerlijk zijn als zij samen met mijn andere dochter na de rose babywolk nu alvast wat kerstsfeer kan proeven….

Emma Teijgeman -

Samen met mijn dochter even quality-time, in ons drukke leventje.

Tineke -

Het is nu in Den Bosch en niet in Utrecht, een beetje ver bij ons vandaan, Friesland. Daarom zouden mijn dochter en ik een keer naar Den Bosch willen gaan met de bus. Een keer genieten van de echte Bossche Bol en de standjes bekijken en misschien ook wel een workshop meemaken.

Diny Frijters -

Ik doe graag mee voor de kaartjes, want het is voor mijn zus en mij elk jaar traditiegetrouw een zussenuitje. Ik zou haar dit jaar heel graag verrassen met kaartjes.

Laura K -

Ik zou er heel graag naartoe gaan met mijn moeder samen! Even lekker weg van alle dagelijkse zorgen en samen ontspannen, genieten en shoppen 😀

Janine -

Voor een super gezellige vriendinnen dag met m’n bestie!

Tamara -

Gezellig met mijn tante en nichtje een meidendag houden. Mijn tante gaat er al jaren heen, maar heeft ons nog nooit zo ver gekregen om mee te gaan.

Maria -

Beslist voor de sfeer!!! En daarbij komt dat ik bij één van de standhouders een stijltang wil kopen die daar ongetwijfeld tegen een zeer interessante prijs wordt aangeboden.

Gé Geurtsen -

Gezellig met mijn moeder

c gijben -

Quality time voor onze dochter en ik ivm thuis een ernstige verstandelijke dochter met lichamelijke beperkingen. Effe de accu weer opladen samen. Bovendien is ze 21 november jarig en is twee handen op 1 buik met haar gehandicapte zusje ! Doet heel veel met haar.

Bets -

Ik zou het geweldig fijn vinden om hier samen met mijn vriendin naar toe te gaan, en van deze gezellige Margriet winterfair een ontzettende leuke gezellige dag te maken en samen er heel veel van te genieten!

Elke -

Om mijn moeder en zus hiermee te verrassen

Jeannie -

Om mijn dochter met dit evenement kennis te laten maken (en dan maar hopen dat ze er een jaarlijks terugkerende traditie van wil maken!)

Tamar -

gezellig uitje met mijn zus!

Sandra -

Het mooiste voorspel voor de feestdagen: de Margriet Winterfair 🙂 gezellig mijn moeder

Marijke -

Ik wil ze graag winnen omdat het een gezellig dagje uit met een vriendin is!!!

Nelly -

Om heerlijk met mijn vriendin te genieten van de altijd gezellige sfeer.

Ling -

Dit leuke uitje wil ik niet missen, daar wil ik graag heen met mijn moeder. Hopelijk mag ik haar hiermee verrassen.

Sanne -

Het lijkt mij super leuk om met mijn beste vriendinnetje voor het eerst te gaan!

Joke Aalbers -

Wat leuk om iemand blij te maken

Marijke verhulp -

Zou geweldig zijn om de kaartjes te winnen, neem ik mijn mams mee om een gezellige en super leuke mama dochter dag te beleven. Kijk al uit naar haar blije gezicht als ik haar vertel dat ik de kaartjes gewonnen heb en dat we samen gaan 🙂

Josephine -

Oh wat lijkt me dat enig! Lekker in de gezelligheid van een winterse fair met moeders. Ik zie d’r niet zo vaak en dan is zo’n evenement bij uitstek het ideale moment om weer eens quality time te hebben. ♡

Harriet rikhof -

Om samen met mijn vriendin al 55 jr..vriendinnen, een leuke gezellige dag te hebben.

Miriam Buis -

Gewoon omdat het een onwijs gezellig dagje weg is. Dus heel graag.

Sandra -

Ik zou ze onwijs graag willen winnen! Heerlijk ontspannen vriendinnen uit je. Vorig jaar ook geweest echt geweldig!

Sylvia -

Hallo bedenker van dit leuke idee,
Ik kan heel veel redenen bedenken waarom ik vind dat ik vrijkaartjes moet winnen voor de Margriet Winterfair. Ik kan enkel maar 1 reden bedenken waarmee ik iemand blij kan maken. Mijn vriendin gaat door een zware tijd en ik wil haar graag een dag vrolijkheid kado doen. Ik denk dan ook dat dat met de vrijkaartjes zeker zal lukken.
P.S. Ik heb ook nog nooit iets gewonnen ????

Inge Wels -

Ik ben er nog nooit geweest, maar mijn dochter en ik zijn echte kerstgekken. Leven er nu al naartoe. Dit klinkt echt als een heerlijk uitje voor ons.

Mirjam Hellingman -

Gezellig een dagje erop uit samen met een goede vriendin!

Jacqueline van Helvoort -

Lijkt me meer dan leuk, ben er nog nooit geweest. Jaren moeite gehad om dingen te ondernemen waar het druk was met veel mensen. En nu mijzelf en de leuke dingen van het leven aan het herontdekken. Dus ja graag

Annemieke -

Wat leuk, graag zou ik met Yvonne heen gaan. Wij kennen elkaar van G-sport. Waarbij zij het handbalteam coacht en ik een voetbalteam. De spelers van onze teams hebben een verstandelijke beperking. Het lijkt me echt leuk elkaar op een ander manier te leren kennen dan op het veld of in de sporthal. Daar is de Margriet Winterfair meer dan geschikt voor……..dan hebben we mooi alle tijd voor de winterse gezelligheid.

Monique -

Gewoon omdat het kan????…gezellig met Mamsie????

Joke -

Met mijn moeder, ze is de 22e november jarig, lijkt me zo leuk om weer eens iets leuks met haar te doen. Ze hal et helemaal van opknappen

Astrid -

Het lijkt mij super leuk om mijn moeder te verrassen met kaartjes voor de Margriet winterfair. Dit vooral om haar te bedanken dat ze zoveel voor mij doet (waaronder passen om mijn 2 dochters (0 en 1 jaar)) en ook omdat ze de margriet een heel leuk blad vindt. Uiteraard ook gewoon omdat ik heel veel van haar houd.

Pascal Ansems -

Dat zou een heel gaaf verjaardagskaart zijn voor mij en mijn beste vriendin en surrogaat moeder Nellie. We zijn van de zomer samen naar de Libelle zomerweek geweest en hebben daar erg van genoten. Omdat Nellie voor zowel haar zus als ouders zorgt heeft ze weinig tijd voor zichzelf en daarom wil ik haar hiermee verwennen.

Daphne -

Nog nooit geweest, vond het altijd meer voor oudere vrouwen 😉 misschien nu dan eindelijk die leeftijd bereikt;-)
Geintje natuurlijk, ben pas 42????

C.m de Groot -

Ik zou de kaartjes heeel graag willen winnen om dan samen met mn vriendin een dagje te kunnen genieten van de gezelligheid van de Margriet fair.
Heb er veel over gehoord ,maar het is er nog nooit van gekomen.
Dus dit een keer mee te maken lijkt me superrr leuk!

Suzanne in t zand -

Het zijn dure maanden, dus voor mij zit het er niet in helaas. Maar het lijkt me héél leuk om een keer mee te maken

Charissa Cornet -

Ik zou het super leuk vinden om twee kaartjes te winnen.
Ik zou dan gezellig met mijn moeder naar de winter fair kunnen gaan. Een moeder-dochter dagje, dagje relaxe. Hebben we als moeders weleens verdiend.

Rosemary van Duinen -

Ik wil hier heel graag naar toe met mijn schoonzus, gezellig een dagje uit en ideetjes opdoen voor de kerst.

Anna wienen -

Ik wilde er altijd al eens heen..

Ingrid van Duijl -

Heel graag samen met mijn zus even relaxen en zonder onze pubers gezellig een dagje weg!

Manon Toemen -

Om mijn lieve vriendin te verrassen met een gezellig dagje uit! Dat kan niet beter als in de sfeer van de magriet winterfair!

Heidie van der Steeg -

Ik zou ze graag willen winnen om daarmee een vriendin te verrassen. We zijn een aantal jaren geleden naar de Margriet Winter Fair geweest toen die nog in Utrecht was. Toevallig dat ik haar pas nog een foto appte die ik daarvan tegenkwam, zo’n maffe foto waarop het leek of wij reuze kroketten in de lucht hielden.
Voor ons in Den Bosch zelfs nog dichterbij dus het zou extra leuk zijn om dit jaar weer eens te gaan.

elisabeth maria martina -

wat een geweldig gebaar, verras ons maar met dit te gekke exemplaar, voor ons het allerleukste uitje van het hele jaar #duimenmaar

Reageer ook