fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar vrijkaartjes bekend voor Disney on Ice presents Magical Ice Festival

Mickey Mouse en Minnie Mouse brengen de meest magische momenten uit het Disney koninkrijk in de kerstvakantie naar Utrecht en Amsterdam met Disney On Icepresents Magical Ice Festival! De kaartverkoop voor de shows in Jaarbeurs Utrecht en Amsterdam RAI is eind augustus al gestart en net als vorig jaar mag Damespraatjes 4 vrijkaarten weggeven. Kijk onderaan dit artikel of je de kaartjes hebt gewonnen.

Grappige optredens van favoriete Disney figuren vormen het decor voor de verhalen van de prinsessen Ariel, Rapunzel en Belle en een speciaal optreden van Anna en Elsa uit Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden! Het publiek reist mee naar de Noorderberg met de hilarische sneeuwman Olaf, de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven als zij de zusjes helpen in een verhaal vol actie, avontuur en magie.

“We produceren al meer dan 30 jaar Disney On Ice shows en al die tijd hebben we gewacht op een film als Frozen” zegt producer Nicole Feld. “Het spannendste van het voor het eerst naar het ijs brengen van figuren als Anna en Elsa is te realiseren dat ze een krachtige en inspirerende boodschap hebben die echt overkomt bij het publiek als de zusjes de ware betekenis van liefde ontdekken.”

http://youtu.be/zJNmaiQWUGI

Disney On Ice presents Magical Ice Festival, geproduceerd door Feld Entertainment, is een betoverende mix van koninklijke supersterren. De verhalen van de geliefde heldinnen worden versterkt door een energieke choreografie die er voor zorgt dat het publiek mee zal dansen, zingen en juichen als hun favoriete Disney figuren avonturen beleven. Mickey Mouse en Minnie Mouse nemen het publiek mee door een prachtig wonderland waar ze Sebastiaan en de dochters van Koning Triton uit Disney’s De Kleine Zeemeermin, de rumoerige schurken uit Disney’s Rapunzel en de betoverde bedienden uit Disney’sBelle en het Beest tegenkomen.

“Door de klassieke Disney-verhalen en de nieuwste speelfilm sensatie Frozen samen te brengen en te combineren met komedie en muziek, hebben we een unieke manier gevonden om de sprookjes opnieuw te vertellen,” zegt producent Juliette Feld.

Disney On Ice presents Magical Ice Festival is van 23 t/m 31 december te beleven in Jaarbeurs Utrecht en Amsterdam RAI. Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op www.disneyonice.nl

Winactie

Damespraatjes mag 4 vrijkaarten weggeven voor de openingsvoorstelling op 23 december om 19.00 uur in Utrecht. De winnaar is:

Cobi van Braak

Cobi, van harte gefeliciteerd. We nemen volgende week contact met je op en sturen je dan per mail de kaartjes toe.

Heb je niet gewonnen, maar wil je wel graag de voorstelling bijwonden:  kijk dan hier.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

27 reacties

Shifra -

Wat zou ik graag met papa willen. Het liefst ook met mama maar die is te ziek. En dat vind ik heel erg. Als ik kijk naar Disney films vergeet ik wel eens dat mama zo ziek is en dat is fijn. Hihihi mijn mama heet Elsa net zoals Elsa uit Frozen!

groetjes Shifra en ik ben 10 jaar!

Sonja Hubregtse -

Wij willen graag van de winterse sfeer gaan genieten,
Van al onze Disney vrienden die over ’t ijs gaan “schieten”.
Ze beleven vast geweldige avonturen,
Die van ons wel eeuwig mogen duren.
Rapunzel, Olaf en misschien zelfs Winnie de Poeh,
Ze schaatsen wat af en worden nooit moe.
Ze zwieren over het ijs; zie ze eens glijden,
Ze draaien rondjes, maar vallen…dat moeten ze maar vermijden.
Straks vallen ze op de grond,
Dan hebben ze nog een zere kont.
Belle en het beest, en Donald Duck,
Hopelijk mogen wij gaan genieten en hebben we geluk.
Wij zijn nog nooit bij zo’n spektakel geweest,
Het is vast ’n fantastisch winterfeest.
Laat het winterfeest maar beginnen,
Hopelijk gaan wij deze kaartjes winnen

pleun -

Wat een magische prijs, en wat zou mijn prinses over de top happy zijn! Ze zit net een maandje in groep 1 en ik ben super trots op haar zou haar graag iets speciaals geven zodat zij zich speciaal voelt…Want dat is ze en ze heeft het dubbel en dik verdient maar zou anders een ver van ons bed show zijn. Daarom is het helemaal welkom!

elisabeth matria martina -

mijn kleindochters de dag van hun leven laten beleven, dat zou toch helemaal geweldig zijn

melissa -

Hoop het zoooooo, ze zal het zo leuk vinden en der nichtje ook!!!! Succes iedereen

Nathalie -

Whaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt helemaal TE GEK! wat een WAANZINNIGE prijs gaan jullie weggeven, SUPER! Mijn dochtertje is HE-LE-MAAL weg van de Disney prinsessen! deze show gaat ze echt GEWELDIG vinden! Ik ga hiervoor hééééééééél hard duimpjes draaien & hopelijk bezorgen jullie mijn kleine meid de dag van haar leven! SPANNEND! Liefs Nathalie x FINGERS CROSSED!

Emma -

Ik zou het super vinden om hier met mijn mama heen te gaan! En dan kan ik meteen leuk 2 vriendinnen mee nemen. Helaas is de verkoop voor de kaartjes in Utrecht al uitverkocht maar ik hoop op deze manier toch nog kaartjes te kunnen winnen!

Carlijn Hinze -

120 min.

Josine -

Fijne prijs!

Sandra -

Lijkt me heerlijk om mijn kleinzoon mee naar toe te nemen!!!

Marijke -

Dit zou in 1 woord geweldig zijn als ik deze kaartjes win…hoop dat ik heel snel de kids hiermee kan verrassen!!!

Annemarie van Kaam(-Bok) -

De Elfstedentocht hoeft van mij niet……geef mij maar Disney on ice. Die gaat ook sowieso door. Ik hoop dat ik met mijn gezin mag genieten!!!

betty -

Lijkt me geweldig om er heen te gaan samen met me vriendin en haar dochtertje en de mijne ze zijn bijde dan net 5 en zijn hè knop alles van prinsesen en vooral frozen

Desiré Meijer -

Ik ben net als mijn kinderen een enorme Disney fan en zou dit onvergetelijke Disney on Ice presents Magical Ice Festival dolgraag met mijn gezinnetje willen beleven. Ik waag daarom dolgraag een kansje!

Femke van Esch -

Spannend! Duimen draaien hier… en wie weet een tadaaa momentje voor mijn kids

Janet kort -

Helemaal een TOP actie

Tineke van der Linden -

Lijkt me super leuk om met mijn dochter en kleinkinderen te gaan na een nogal bewogen jaar verdienen ze dit wel en ik ook natuurlijk hahahaha

mevr vaassen -

ik zou dit ook graag voor mijn kids willen omdat ik al 5 jaar een ernstige spierziekte heb kan ik niet meer de moeder voor mijn kids zijn dan wat ik graag zou willen zijn en als wij dan samen die film kunnen kijken zou geweldig zijn eigenlijk wil ik mijn kids zo bedanken wat ze allemaal nog voor mij doen al vast bedankt.

chrissie van ieperen -

Waauuuuuuuuwwww wat een heerlijk cadeau en wat een verwennerij zeg, daar zou ik echt super blij mee zijn ;-)En wat een super kans is dit 😉

brigitte -

Zou geweldig gaaaf voor mijn kinderen zijn

Elvira -

Ik hoop mijn 3 kleinkinderen blij te maken 🙂

Michel Henrichs -

Als chauffeur bij DHL ben ik vaak lange dagen van huis. De kinderen liggen dan ook meestal al te slapen als ik thuis kom. De weekenden zijn voor mij daarom extra speciaal en probeer ik zoveel mogelijk tijd met mijn gezin door te brengen.

We gaan regelmatig lekker uitwaaien langs het strand of maken een heerlijke boswandeling. Bij minder mooi weer houden we een gezellige spelletjesmiddag of gaan we iets lekkers bakken. Ook vinden we het heerlijk om lekker knus op de bank een gezellige familiefilm met zijn viertjes te kijken.

Het zou mij dan ook echt fantastisch lijken om dit magische ijsspektakel met mijn gezin te mogen beleven!

mariska -

hoop te winnen om mijn nichtje er heen te gaan !!

wanda -

Ik hoop voor onze kinderen dat dat sprookje uit mag komen .

Jeanna -

Nou hopen op een keertje geluk voor me dochter duimen maar

Miranda -

Nou duimen dat ik de kaartjes win voor mijn prinses!!

irene niec -

Heel graag maak kans op deze kaartjes om met mijn kleinkinderen de mooie voorstelling te gaan kijken.

Reageer ook