fb
Damespraatjes Damespraatjes

The Age of Adaline met onze eigen Michiel Huisman

Steeds vaker zien we Michiel Huisman in Amerikaanse producties op het witte doek verschijnen. Stiekem zijn we daar best wel een beetje trots op. Helemaal leuk dat we dan vrijkaartjes mogen weggeven voor zijn nieuwste film The Age of Adaline, waarin hij te zien is samen met o.a. Blake Lively en Harrison Ford. Kijk onderaan dit artikel of je de vrijkaartjes hebt gewonnen.

The Age of Adaline

Wat als je voor altijd jong en mooi blijft? Het overkomt de jonge moeder Adaline (Blake Lively) na een mysterieus auto-ongeluk in de jaren ’30. Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter (Ellen Burstyn) bejaard wordt, veroudert Adaline zelf geen dag. Om dit verborgen te houden is ze tientallen jaren veroordeeld tot een eenzaam bestaan, zonder liefde waar ze keer op keer afscheid van zou moeten nemen. Maar wanneer ze valt voor de charismatische Ellis (Michiel Huisman) en een weekend bij zijn ouders (Harrison Ford en Kathy Baker) doorbrengt, dreigt haar geheim uit te komen. Adaline neemt een beslissing die haar leven voor altijd zal veranderen.

The trailer

Winactie

Damespraatjes mag 3 keer 2 vrijkaartjes weggeven. De winnaars zijn:

  • Femke Soulhouse
  • Fleur Blikvanger
  • Cheyenne Toet

Van harte gefeliciteerd. We sturen jullie de kaartjes zo snel mogelijk toe, zodat jullie dit weekend of volgende week al naar de bios kunnen. Alvast veel plezier toegewenst.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

6 reacties

cheyenne -

Alleen om Michiel Huisman wil ik al naar de film <3

Lucie -

Forever young….een wens van velen, maar na het zien van deze film hoor ik daar vast niet meer bij, maar wel bij de velen die graag deze film willen zien!

Marian -

Deze Marian ziet deze film en een gezellig avondje uit ook zeker wel zitten!

Marianne -

Gezellig…en een knappe Nederlandse acteur óók nog…wil ik gaarne zien!!!!

Marian van Trigt -

Leuk bioscoopavondje

Reageer ook