fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars vrijkaartjes voor de nieuwe Woody Allen film: Irrational Man

Yes!! Er komt weer een nieuwe film van Woody Allen in de bios, Irrational man. Nog meer goed nieuws. We mogen 3 x 2 vrijkaartjes weggeven voor deze film. Kijk onderaan dit artikel of je de vrijkaartjes hebt gewonnen.

In Irrational Man, de nieuwe zomerse tragikomedie van Woody Allen, verkeert filosofie professor Abe Lucas (Joaquin Phoenix) in een existentiële crisis. Hij probeert zijn leven nieuwe input te geven door een vriendschappelijke relatie te beginnen met één van zijn studentes genaamd Jill (Emma Stone). Zij valt onmiddellijk als een blok voor de charismatische filosoof met al zijn diepe gedachtes en overpeinzingen.

WASP_DAY_02-0182.CR2

En alhoewel deze vleierij in de eerste instantie de vlam lijkt te zijn die Abe weer doet ontwaken uit zijn ingedutte leven, blijkt al snel dat hij toch nog iets zoekt om echt het ultieme doel in zijn leven na te jagen. Wanneer hij per toeval over een groot persoonlijk onrecht hoort binnen een rechtszaak, weet Abe eindelijk wat hem te doen staat…  

Winactie

 

De winnaars zijn:

  • Karin Teeuwen
  • Ancella van de Bogaart
  • Marty Lamaker

Van harte gefeliciteerd. De kaarten worden binnenkort naar jullie toegestuurd. Natuurlijk zijn we heel benieuwd wat jullie van de film vinden. Laten jullie dat nog even weten?

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

5 reacties

Monique -

a Woody Allen film….mmm… you love or hate him…and I? I adore him….so two tickects please….

Manouk -

Geweldige film, echt een must-see!

jacqueline -

Wauw wat lijkt ons dat een geweldige film!

Edine -

Films van Woody Allen zijn apart en interessant!.

Marianne -

Woody Allen is soms een mafkees…máár hij maakt prachtige films…ik wil daarom graag winnen…wie weet…

Reageer ook