fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars vrijkaartjes voor Mr. Holmes

YEAHH!! We mogen weer vrijkaartjes weggeven voor een avondje of middag bioscoop. Dit keer voor de film Mr. Holmes die vanaf 16 juli in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. Lees onderaan dit artikel of je de winnaar van de vrijkaartjes en ook nog eens een mooie DVD bent.

Mr. Holmes

In 1947 woont een 93-jarige Sherlock Holmes (Ian McKellen) met zijn huishoudster (Laura Linney) en haar zoontje in een afgelegen Sussex boerderijtje waar hij honingbijen houdt, in een dagboek schrijft en worstelt met zijn verminderde geheugen. Maar in de nadagen van zijn leven blijft de oude speurneus nog steeds gefascineerd door een onopgeloste zaak rondom een prachtige jonge vrouw en stelt zichzelf vragen over het leven, de liefde en de grenzen van de geest om iets wel of niet zeker te weten.

Mr-Holmes_NL poster HR-C

 

Mr. Holmes is geregisseerd door Bill Condon (Gods and Monsters, Kinsey) en ging out of competition in première op het Berlin Film Festival 2015.

Bekijk hier de trailer van de film

Winactie

We mogen 3 pakketjes weggeven met daarin:

De winnaars zijn:

  • Gioia Huizenga
  • Rik van Ek
  • Nyree Janssens

Van harte gefeliciteerd en alvast veel plezier met het kijken naar de films. De pakketjes worden naar jullie toegestuurd door Paradiso Films.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

1 reactie

Nicole -

Ik weet dat ik mijn oma hier heel erg blij mee kan maken , samen naar de bios, Leuk !

Reageer ook