fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars The Bride's Bible bekend

Yes, je bent gevraagd! En nu?! Relax! Vol humor en wars van getrut loodsen Elles Beijers en Hanneke Seesing je door het doolhof van keuzes die op je afkomen. Om je te informeren en inspireren zonder opgeheven vingertje. Van het vinden van de perfecte jurk (heus, die hoeft geen pofmouwen te hebben…), tot het kiezen van een droomlocatie: bij het plannen van De Grote Dag komt nogal wat kijken. Bovendien heeft iedereen, van je moeder tot oom Piet, een mening over hoe een bruiloft ‘hoort’ te zijn.

Hoe zorg je dat het echt jouw (sorry, jullie) dag wordt? Je krijgt antwoord op allerlei prangende vragen. Wie vraag je als ceremoniemeester? Waarom is het zo belangrijk om op huwelijkse voorwaarden te trouwen? Wat moet je allemaal regelen voor een destination wedding? Maar ook: hoe deal je met het beruchte fenomeen cold feet en hoe zie je er die dag op je allermooist uit? Kortom, dé ultieme gids voor Je Grote Dag, boordevol tips, tricks en inspiratie!

Elles Beijers werkte jarenlang als human interest editor bij Glamour. Inmiddels is ze freelancer en schrijft ze voor o.a. Happinez, FAB, RED, Glamour, Viva en Margriet over geluk en gezondheid.

Hanneke Seesing dompelt zich als entertainment editor van Glamour onder in de fascinerende wereld van celebrity’s. Ze vliegt regelmatig naar Londen, New York en LA voor tête-à-têtes met sterren als Cameron Diaz, Jennifer Aniston en Ryan Gosling.

DIT BOEK BESTELLEN OP BOL.COM

Winnaars The Bride’s Bible:

  • Diana de Meyer
  • S. Helmer
  • Karin Munsterman

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

robin -

Lijkt me een heerlijke gids !

Reageer ook