fb
Damespraatjes Damespraatjes

De nieuwe Jill Mansell – vriendinnen-winactie

Zodra er weer een nieuw boek van Jill Mansell verschijnt gooi ik al mijn andere boeken aan de kant en begin meteen met lezen. Nooit, maar dan ook echt nooit heeft een boek van Jill mij niet vanaf het begin weten te boeien. Naast goede verhaallijnen zijn de conversaties en gedachtengangen in de boeken altijd verrassend en super origineel. Haar nieuwe boek Je bent geweldig heb ik dan ook in één ruk uitgelezen en briljant hoe Mansell de 3 verhaallijnen in het boek bij elkaar brengt.

Voor onze lezeressen hebben we goed nieuws. We mogen 2 keer Je bent geweldig weggeven. Een voor jou en een voor je vriendin. Kijk onderaan dit artikel of je hebt gewonnen.

Je-bent-geweldig-Jill-Mansell-cover-winnen-2C

Je bent geweldig

Hallie heeft een geheim: ze is verliefd op de perfecte man. Maar het zal nooit wat kunnen worden, want Hallie heeft niet lang meer te leven.

Flo heeft een dilemma: ze is stapelgek op Zander. Diens vreselijke zus doet er echter alles aan om hun relatie te dwarsbomen.

Tasha heeft een probleem: haar nieuwe vriendje is een avontuurlijk type. Zij maakt zich dan ook continu zorgen dat er iets fout gaat.

Je bent geweldig begint als Hallie in een taxi zit. Er is een donor gevonden en ze krijgt nieuwe longen. Maar van wie?

Jill-Mansell-foto-Bonita-Postma-C

Jill Mansell

Jill Mansell is een absolute bestellerauteur in Nederland. Haar razend populaire boeken voor jonge vrouwen zijn onweerstaanbaar en worden in twaalf landen uitgegeven. Er zijn inmiddels al 2 miljoen boeken van haar verkocht in Nederland. Voordat Mansell fulltime besloot te gaan schrijven, werkte ze jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. De laatste jaren heeft zij internationale bekendheid gekregen met haar eigentijdse, vrolijke, sexy en romantische boeken. Haar boek Geluk in het spel bereikte in oktober 2004 nummer 1 van de Nederlandse boekenverkoop. Jill Mansell woont in Bristol met haar partner en kinderen.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Vriendinnen-winactie

De winnares is Lieke van Manen en ze heeft ook een boek gewonnen voor haar beste vriendin. Lieke van harte gefeliciteerd!

Heb je dit boek niet gewonnen, maar wil je het wel graag lezen (van harte aanbevolen door Damespraatjes!!) dan kun je ‘m hier bestellen: BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

3 reacties

Lucia langedijk -

Ik zou het boek aan mijn dochter geven, ze heeft net een wolk van een dochter gekregen.

Mieke Schepens -

Een mooie actie. Altijd goed om over dit soort dingen na te denken

joke -

Samen delen of gunnen is een fijne eigenschap.

Reageer ook