fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars vrijkaartjes voor Great Expectations bekend

Vanaf 21 februari aanstaande draait Great Expectations in de Nederlandse bioscopen. Damespraatjes mag een aantal vrijkaarten weggegeven voor deze prachtige film. Kijk onderaan dit artikel of jij één van de winnaars bent.

Naar het meest geliefde verhaal van meesterschrijver Charles Dickens, is dit de verfilming van GREAT EXPECTATIONS, over de arme weesjongen Pip die door de gulle gift van een onbekende weldoener een leven van luxe en welvaart krijgt. Ondanks zijn status lukt het Pip echter niet het hart van de mooie, maar afstandelijke Estella, op wie hij al sinds zijn jeugd verliefd is, voor zich te winnen.

Great Expectations is geregisseerd door Mike Newell, die eerder ook de regie van Harry Potter and the Goblet of Fire op zich nam, en heeft een indrukwekkende cast: veelbelovend jong acteur Jeremy Irvine (Warhorse) als Pip, Ralph Fiennes is de geheimzinnige veroordeelde Magwitch, en Helena Bonham Carter speelt de iconische rol van de excentrieke mannenhaatster Miss Havisham. Bijrollen van o.a. Robbie Coltrane, Jason Flemyng, Sally Hawkins en David Walliams.


Winactie

Damespraatjes mag een aantal vrijkaarten voor Great Expectations weggeven!

De winnaars zijn:

  • Kim Snijders
  • Tatjana Ursinus
  • Fleur Veldkamp

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

irene niec -

Mooi, deze film!!

Julia... -

Ik ben in 1998 ook een naar een film geweest met deze naam. Ik ben benieuwd hoe deze film is.

Reageer ook