fb
Damespraatjes Damespraatjes

Lastminute actie vrijkaarten voor de Vakantiebeurs

BREAKING NEWS: de winnaar van de 2 extra vrijkaarten is bekend!!

Het begint inmiddels traditie te worden, want ook dit jaar mogen we weer kaarten weggeven voor de Vakantiebeurs en onderaan dit artikel kun je lezen of je de vrijkaarten hebt gewonnen. Echt super gaaf! De gastlanden van dit jaar zijn Spanje en Curacao, waardoor wij zeker weten dat er een zonnig sfeertje op de beurs zal hangen. Leuk! Maar niet alleen Spanje en Curacao zullen vertegenwoordigd zijn op de beurs, landen van over de hele wereld hebben stands waar je kennis kunt maken met een klein stukje van de cultuur. Laat je optimaal inspireren en ontdek nieuwe bestemmingen!

Damespraatjes bezocht de Vakantiebeurs

Vorig jaar mocht Mara samen met haar vriend voor Damespraatjes naar de Vakantiebeurs. Wat vond zij ervan?

“Wat hebben wij het leuk gehad op de beurs! We wisten dat we graag een mooie reis wilden maken, maar we hadden nog geen idee waarheen. Op de beurs hebben we kijkjes genomen in stands van de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Echt ontzettend veel info. Uiteindelijk hebben we een geweldige reis naar Thailand geboekt, waar we nog steeds met plezier op terugkijken. De toegevoegde waarde van de beurs zit hem in de beleving en in de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Op die manier werd onze reis nog beter afgesteld op onze behoeften. Natuurlijk hoef je niet meteen te boeken, lekker rondlopen en genieten van de hapjes en drankjes is ook leuk!”

Stefano en Mara

Verschillende vakantie types

Mara: “Mijn vriend en ik kozen voor een rondreis door Thailand, waarbinnen genoeg ruimte was om te relaxen in luxe hotels. Maar wat ons ook opviel aan de beurs, is dat je ook voor actieve vakanties, familie vakanties, luier vakanties, stedentrips, zeil vakanties en nog veel meer terecht kon! Het is echt niet alleen maar zon, zee en strand. Dat maakt het wel zo gevarieerd.”

Culinaire Strippenkaart

Mara: “Wat ook echt heel leuk was, is dat wij de Culinaire Route mochten volgen. Hierbij krijg je op diverse plekken een lekker hapje of drankje. Ook dit jaar kunnen bezoekers dit weer extra bijboeken. Ik vond dit echt wat toevoegen!”

Info

14 t/m 18 januari 2015
Jaarbeurs Utrecht

KOOP HIER JE KAARTEN!

Vakantiebeurs

Winnaars vrijkaarten voor de Vakantiebeurs!

De winnaars van de vrijkaarten zijn:

  • Erna Kuipers
  • Jan van Lievenoogen
  • Yolande Blei
  • Laura Cedres
  • Mieke Onvlee

De winnaar van de 2 extra vrijkaarten is: Ellen Geensen! Ellen, van harte. We sturen je de registratiecodes via de mail toe.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook