fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van het nieuwe boek van Chantal van Gastel

Is het je wel eens gebeurd dat je al na een paar bladzijden helemaal weg bent van een van de hoofdpersonen uit een boek? Al eerder overkwam het me en dat was bij het vorige boek van Chantal van Gastel, Geknipt voor jou. In haar nieuwe boek, Zoek het maar uit, ben ik gevallen voor Dex. Heel langzaam lees ik mijn boek uit, hier wil ik zo lang mogelijk van genieten! Damespraatjes mag een aantal exemplaren van dit boek weggeven. Lees onderaan het artikel of  je een van de gelukkige winnaars bent.

Zoek het maar uit

Wat zou jij doen als je een tweede kans kreeg in je leven? Met die vraag wordt Ella geconfronteerd als haar schijnbaar perfecte leventje overhoopgehaald wordt door een gewapende overval die ze ternauwernood overleeft. Is haar baan in een boekwinkel eigenlijk wel genoeg voor haar? Wanneer gaat ze nu eindelijk zelf een boek schrijven? Wordt het niet eens tijd om te gaan samenwonen met haar ideale vriendje Owen? En waarom denkt ze opeens de hele tijd aan Dex, de jongen met wie ze opgroeide, haar eerste grote liefde? Gelukkig kan Ella met alles wat haar bezighoudt terecht bij haar oma. Dan stuit ze op een geheim dat oma altijd met zich heeft meegedragen over haar eigen jeugdliefde.

Chantal van Gastel

Chantal van Gastel (1980) werkt op een notariskantoor en schrijft al haar hele leven. Eerder publiceerde ze korte verhalen in diverse tijdschriften. Nadat ze een schrijfwedstrijd van Yes magazine won begon ze aan een echte roman: Zwaar verliefd! Net als het hoofdpersonage uit haar boek is ze gek op chocolade en knappe mannen. Kijk voor meer informatie op www.chantalvangastel.nl!

Antwoord Prijsvraag en de winnaars

Wat is de favoriete Ben en Jerry’s smaak van Chantal van Gastel? Antwoord: Fairly Nuts.

De winnaars zijn: Sonja Dijkstal, Agnes Voskuil en Netty Oldenburg. Gefeliciteerd dames, jullie krijgen het boek via de uitgever thuis gestuurd.

 

[contact-form-7 id=”4917″ title=”Chantal van Gastel”]

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Monique Luijten -

Het e-book kost €9,99.

Reageer ook