fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar Wellness Weekend in Friesland bekend!

In samenwerking met It Wiid organiseerde Damespraatjes eerder een prijsvraag waarbij je een weekendje weg kon winnen. Ook nu maakte iemand weer kans op een heerlijk ontspannen wellnessweekendje kon winnen, lees onderaan dit artikel of jij het geworden bent.

Bungalowpark It Wiid
Bungalowpark It Wiid is een unieke buitenplaats in het Friese middenmerengebied bij het watersportdorp Eernewoude. Dichtbij het prachtige waterrijke natuurgebied De Alde Feanen, een uniek en uitgestrekt laagveenmoeras. Dit Nationale Park is ideaal te verkennen per boot. Vanuit de tuin van uw bungalow kunt u alle wateren van Friesland bereiken en kunt u prachtige, korte of langere, tochten met de fiets of te voet maken.

It Wiid

Kom deze herfst, winter of aankomend voorjaar volledig tot rust in de luxe wellness-bungalows. De mogelijkheden variëren van infraroodsauna’s, Finse (gezins)sauna, lichttherapie, zonnebank, luxe regendouches tot aan aparte relaxruimte en een buitenspa-jacuzzi annex zwemspa (4x2meter). Naast de  Bungalow Blêd Wellness de luxe VIP kun je o.a. ook de 6 persoons Tobke Wellness de luxe VIP en de 10 persoons Hiem Wellness de luxe VIP met zwemspa boeken.

Er zijn ook luxe wellness bungalows te huur met luxe sloep en/of toerboot om het gebied rond Eernewoude per boot te verkennen. Veel van onze sauna’s zijn uitgerust met lichttherapie en extra infra-roodstralers.

Kijk hier voor alle 4 tot 16 persoonsbungalows: www.bungalowparkitwiid.nl

Win een Wellness Weekend!
De winnaar van het weekendje Wellnessbungalow is bekend. Gefeliciteerd, Anne de Waal! Bungalowpark It Wiid neemt contact met je op over je prijs.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

10 reacties

Pauline -

Even lekker er tussenuit! Heeeeerlijk! Dus ik doe mee met deze superprijsvraag!

Nikki Eichelsheim -

(¯`•.•´¯)
.`•.¸¸.•*´¯`✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Wat zou dat even heerlijk zijn, ontsnappen van reality 😉

Henrietta -

Wat een HEERLIJKE prijs!! Ik heb wel zin om mezelf en mijn gezin eens lekker te verwennen! 🙂

Doortje Nicolai -

Een verblijf bij Bungalowpark It Wiid is een feest: een totale ontspanning voor lichaam en geest!

Tiny Hurkens -

Geweldig dat is pas een prijs ,ik ga duimen misscien helpt het

Jacqueline de Waal -

Geweldig wat een luxe nou dat wil ik wel hoor!

L de Meijer-Kerns -

Zojuist het heerlijk luxe champagnepakket ontvangen 🙂 We voelen ons beslist winnaars en zullen er volop van gaan genieten op onze trouwdag!

Jacoba -

Leuke prijs hoor! Zou erg goed uitkomen voor ons, om eens lekker helemaal te ontspannen.

de schutter annita -

Welke goden moet ik aanspreken om deze supper prijs te kunnen winnen,samen met de kinderen ZALIG, Hopelijk zijn de goden mij gunstig gezind

Inge Stoop -

Wat zou ik genieten van deze trip! Ik heb het echt even nodig om er samen met mijn vriend tussenuit te gaan. Natuurlijk helemaal leuk dat we onze goede vrienden dan ook mee kunnen nemen!

Reageer ook