fb
Damespraatjes Damespraatjes

Win bij Venz een schatkist vol bordspellen

Gisteren liep ik toevallig langs een basisschool. Ik kom er niet vaak, maar als ik langsloop en de kinderen hebben toevallig pauze, is het altijd lachen. Rennende kinderen, schreeuwende kinderen en etende kinderen: overal. Het is een gekrioel en kabaal van jewelste, maar het is echt leuk om te zien wat kinderen tegenwoordig doen en even stil te staan bij mijn eigen basisschooltijd. Wat speelde ik op het schoolplein? Wat zat er in mijn broodtrommel? En hoe wisten wij elke pauze van het schoolplein te sneaken? En gaat het nog steeds zo op de schoolpleinen?

Schermafbeelding 2014-10-29 om 13.50.05

Eén van de meisjes op het schoolplein zit te peuteren in haar boterham. Eerst snap ik niet goed wat die rechter wijsvinger aan het zoeken is, maar al snel wordt het me duidelijk. Ze zoekt naar Funnies, de kleine chocolade figuurtjes in de hagelslag van Venz. Super grappig, want zo’n 15 jaar geleden zat ik er ook altijd zo bij. Samen met mijn vriendinnen ontleden we boterhammen alsof we chirurgen aan een operatietafel waren. Pauze in, pauze uit. Als we er dan achterkwamen dat we een Funnie op brood hadden, legden we hem opzij. Na het doorzoeken van onze bammetjes verdeelden we de Funnies eerlijk, zodat ook de meisjes die geen Funnies hadden er één konden eten. Erg sociaal voor een stel Gooische kids, al zeg ik het zelf.

Schermafbeelding 2014-10-29 om 13.50.59

Tegenwoordig eet ik eigenlijk nooit meer hagelslag, ik ga dan toch liever voor hartig broodbeleg. Maar, toevallig heb ik deze week mijn tanden in een boterham met hagelslag gezet. En het was lekker! Wat het nog lekkerder maakte waren de Funnies, die Venz blijkbaar nog steeds regelmatig in de pakken hagelslag stopt. Wat Venz dit keer ook in de verpakkingen stopt, zijn Gouden Dukaten. Als je één van de Dukaten vindt, win je een geweldig bordspellen pakket ter waarde van € 380,00! Super leuk voor het hele gezin. Kijk hier voor meer info over deze leuke actie.

 

Advertisement

Reageer ook