fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar online typecursus voor je kind

Typeopleiding Succes verzorgt al 35 jaar typecursussen aan kinderen van het basis- en middelbaar onderwijs. In samenwerking met Typeopleiding.nl mag damespraatjes.nl een typecursus weggeven van 99,95 euro! Ben jij de gelukkige winnaar?

In de educatieve leeromgeving genaamd de Typetuin leren kinderen snel en eenvoudig typen. Deze online typecursus voor kinderen werkt volgens een adaptief systeem. Dit zorgt ervoor dat het systeem zich aanpast aan het niveau van de cursist. Daarnaast ontvangt een kind zijn eigen typediploma aan het einde van de cursus.

Tevens verzorgd Typeopleiding Succes ook klassikale typecursussen welke door heel Nederland worden gegeven op scholen. De cursussen zijn zo ingesteld dat blind leren typen voor een kind met dyslexie ook geen probleem is.

De winnaar van de online typecursus is: Henrietta Blom

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

7 reacties

Marleen van Beek -

Leuk, dat zou Tim geweldig vinden zeg. Ik heb zelf toen ik jong was ook typeles gehad. Toen op school en heb er nog elke dag profijt van!

bianca -

Zou geweldig zijn voor mijn zoon! Ik heb zelf geen typediploma en vind dat best een gemis.

jenny -

dit zou super zijn voor mijn zoon. Zelf heb ik ook een typdiploma mogen halen toen ik jong was, en wat heb ik daar nu een profijt van!!

Henrietta Blom -

Leuk!! Die zou ik graag winnen voor mijn oudste dochter!! 🙂

Miepmiep -

Zou toch geweldig zijn!

Anneliese -

Erg leuk actie, zou heel leuk zijn voor mijn neefje of voor mijn zoon…., geweldige prijs.

Jacqueline de Waal -

Geweldige actie zou fantastisch zijn voor mijn dochter!

Reageer ook