fb
Damespraatjes Damespraatjes

Win een Meet and Greet met borrel met Jill Mansell

Jill Mansell komt eind mei naar Nederland! En ze komt bij Damespraatjes op de borrel. Hoe gaaf is dat! Wij mogen 10 van onze lezeressen uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Bovendien ontvangen zij haar nieuwste boek ‘Lang leve de liefde’ zodat je die meteen door Jill kunt laten signeren. Natuurlijk kan je ook met haar op de foto, haar vragen stellen of haar gewoon vertellen hoe dol je op haar boeken bent!

Vrolijk, sexy en romantisch 

Jill Mansell is een absolute bestellerauteur. Haar razend populaire boeken voor vrouwen zijn onweerstaanbaar en worden in twaalf landen uitgegeven. Er zijn inmiddels meer dan 2 miljoen boeken van haar verkocht in Nederland. Voordat Mansell fulltime besloot te gaan schrijven, werkte ze jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. De laatste jaren heeft zij internationale bekendheid gekregen met haar eigentijdse, vrolijke, sexy en romantische boeken. Een paar weken geleden verscheen de 21e (!) roman van Jill Mansell: Lang leve de liefde.

Lang leve de liefde

Het is een heerlijk romantisch verhaal, vol humor, over liefde, verlies en hoe niets voor altijd verborgen kan blijven.

Op de ochtend van haar vijfentwintigste verjaardag maakt Lily Harper de allerlaatste brief open van haar geliefde moeder, die stierf toen Lily acht was. Tot haar verrassing staat er meer in over haar moeders eerste en enige echte liefde.

Die dag ontmoet Lily ook de acteur Eddie Tessler. Lily is stiekem wel gevleid dat Eddie haar zo geweldig vindt, en ze voelt de vlinders fladderen. Maar waarom vindt ze het dan zo belangrijk wat Dan, haar grappige, stoere, knappe jeugdvriend, die altijd voor haar klaarstaat, ervan vindt?

Meerdere leeftijden

Super gaaf hoe het Jill iedere keer weer lukt om haar lezeressen te raken met bijzonder originele verhaallijnen, mooie plotwendingen  en karakters waar je van gaat houden. Haar boeken worden vooral gelezen door jonge vrouwen, maar ook door wat oudere lezeressen die vrolijk en positief in het leven staan en zichzelf ook in de karakters zullen herkennen.

Zou jij Jill graag willen ontmoeten?

Dan ben je van harte welkom bij Damespraatjes! Helaas is het aantal plaatsen beperkt. We kunnen 10 vrouwen uitnodigen op deze bijzondere ontmoeting met hun favoriete schrijfsters. Voordat je je aanmeldt lees dan eerst even deze info:

  • De borrel met Meet en Greet is op vrijdagmiddag 27 mei van 16.30 uur tot circa 18.30 uur in het centrum van Amsterdam. Na de bekendmaking van de winnaars ontvang je een uitnodiging met het adres.
  • Tijdens de Meet en Greet ontvang je het boek Lang leve de liefde van Jill Mansell. Je kunt het boek laten signeren en ook met haar op de foto. De foto’s zullen op Damespraatjes en haar social media kanalen kunnen worden geplaatst. Wil je dat Jill jouw favo boek uit jouw thuis-collectie signeert? Neem deze dan vooral mee!
  • Doe alleen mee aan deze winactie als je vrijdagmiddag 27 mei ook echt naar Amsterdam kunt komen. Er zijn hapjes en drankjes aanwezig. Ook kun je dan kennismaken met de redactie van Damespraatjes en de uitgever van Jill Mansell, Luitingh Sijthoff.

Winnen!

Wil jij hier graag bij zijn? Beantwoord dan de volgende vraag:

Waarom wil jij Jill graag ontmoeten?

Mail je antwoord naar [email protected] o.v.v. ‘Meet and Greet Jill Mansell’.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

 

1 reactie

Saskia -

Ik zou de ontmoeting graag willen winnen voor mijn beste vriendin Kim. Toen ik een moeilijke periode had heeft ze me opgevrolijkt met een nieuw boek van Jill Mansell. Ze staat altijd voor me klaar en neemt geregeld mijn kinderen mee voor een leuk dagje uit zodat ik en mijn vriend even lekker met z’n tweeën kunnen zijn. Ik kan haar altijd bellen. Echt een geweldige vriendin. Ik zou het super leuk vinden als ik op deze manier kan laten zien dat ik echt super blij met haar ben.

Reageer ook