fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar Moët & Chandon Champagne pakket van € 50

We hebben weer een super leuke winactie. Samen met Bungalowpark It Wiid geven we een champagne pakket weg van € 50. En nog meer leuk nieuws: we mogen ook een korting geven op een verblijf op Bungalowpark It Wiid. Lees onderaan dit artikel of je het champagne pakket hebt gewonnen en hoe je de korting op een boeking kunt krijgen.

Bungalowpark It Wiid
Bungalowpark It Wiid is een unieke buitenplaats in het Friese middenmerengebied bij het watersportdorp Eernewoude. Dichtbij het prachtige waterrijke natuurgebied De Alde Feanen, een uniek en uitgestrekt laagveenmoeras. Dit Nationale Park is ideaal te verkennen per boot. Vanuit de tuin van uw bungalow kunt u alle wateren van Friesland bereiken en kunt u prachtige, korte of langere, tochten met de fiets of te voet maken.

It Wiid

Kom deze herfst, winter of aankomend voorjaar volledig tot rust in de luxe wellness-bungalows. De mogelijkheden variëren van infraroodsauna’s, Finse (gezins)sauna, lichttherapie, zonnebank, luxe regendouches tot aan aparte relaxruimte en een buitenspa-jacuzzi annex zwemspa (4x2meter). Naast de  Bungalow Blêd Wellness de luxe VIP kun je o.a. ook de 6 persoons Tobke Wellness de luxe VIP en de 10 persoons Hiem Wellness de luxe VIP met zwemspa boeken.

Er zijn ook luxe wellness bungalows te huur met luxe sloep en/of toerboot om het gebied rond Eernewoude per boot te verkennen. Veel van onze sauna’s zijn uitgerust met lichttherapie en extra infra-roodstralers.

Kijk hier voor alle 4 tot 16 persoonsbungalows: www.bungalowparkitwiid.nl

Kortingscode voor 10% korting

Mocht je een vakantiehuis willen boeken op Bungalowpark It Wiid, dan hebben we hier exclusief voor de bezoekers van Damespraatjes een kortingscode: Damespraatjes15. Deze code is geldig als je telefonisch of per mail boekt. Kijk hier voor het mooie aanbod vakantiehuizen en het telefoonnummer en het mailadres: www.bungalowparkitwiid.nl

 

h

Win een Champagne pakket van € 50!

Bungalowpark It Wiid stelt een Champagne pakket van Moët & Chandon beschikbaar. Let op: deelname aan deze winactie is mogelijk vanaf 18 jaar.

De winnaar is: Mariska Zwanenburg

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

8 reacties

Ashley -

Winnaar gefeliciteerd!

Chantal -

Wat ziet dat park er geweldig mooi uit! Echt iets om helemaal tot rust te komen.

Annemarie -

Als je wint & boekt is het dubbel bubbelen!

Jorine -

Heerlijk zo’n pakket, als ik hem win kan mijn oud en niet niet meer stuk…

Josja -

Paar weken geleden naar dit park geweest….wij zijn er helemaal verliefd op geworden!! Gaan volgend jaar zeker weer!!!

janny -

we zouden bij het winnen van de prijs gelijk een bungalow boeken op dit super mooie en luxe park en gaan genieten van de bubbels en de mooie champagne in de buitenspa. ook als we niet winnen gaan we zeker een keer naar dit mooie park toe. dit wordt genieten.

sandra -

Hoi Janny, we hebben goed nieuws voor je. De lezeressen van Damespraatjes krijgen een korting van 10% bij een boeking. Kijk in het artikel hierboven voor de kortingscode. Veel plezier en dank voor je leuke berichtje.
Groetjes, Sandra van Damespraatjes

Linda -

Wat een te gek park!! Ik heb de site opgeslagen.

Reageer ook