fb
Damespraatjes Damespraatjes

Win de nieuwste roman van Ana Veloso

ana-veloso.jpg
Deze maand is de nieuwste roman van Ana Veloso verschenen bij Van Holkema & Warendorf: De ranken van de passiebloem. Een roman om bij weg te dromen! De zoektocht van een vrouw naar haar verleden in het onherbergzame Brazilië… Op damespraatjes.nl kun je dit boek winnen. Lees onderaan dit artikel of je een van de winnaars bent van deze mooie roman.

Brazilië, 1827. Aan de oever van de Rio Paraíso vindt Raúl Almeida een zwaargewonde vrouw. Vastbesloten haar te redden, neemt hij haar mee naar zijn huis. Wanneer de vrouw bijkomt, heeft ze echter geen idee wie ze is of waar ze zich bevindt. Bovendien verstaat ze hem niet. Raúl vermoedt dat ze Duitse is, afkomstig uit een van de nederzettingen van de kolonisten.

Terwijl de vrouw herstelt, ontstaat er langzaam een hechte band tussen de twee. Maar wanneer Raúl een artikel in een oude krant vindt over de vermoorde Johannes Wagner en zijn vermiste drieëntwintigjarige echtgenote Klara slaat de angst hem om het hart. Welke duistere geheimen liggen er achter het geheugenverlies van zijn grote liefde?

Ana Veloso studeerde Romaanse talen en woonde jarenlang in Rio de Janeiro. Ze schreef eerder de succesvolle romans De geur van koffiebloesem en In de schaduw van de amandelboom.

Alvast een voorproefje van dit boek? Klik dan hier

De winnaars van het boek
– Marit de Boer
– Hedwig Geerts
– Ipie de Haan
– Annemarie Mikx
– Yenthel Lap

De winnaars krijgen het boek binnenkort thuisgestuurd.

Nog meer prijsvragen? Klik dan hier

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook