fb

Winnaars "In zijn nabijheid" van Nico Dijkshoorn zijn bekend

Leuk nieuws. We mogen drie exemplaren weggeven van de nieuwe roman van Nico Dijkshoorn, In zijn nabijheid. Het is het verhaal van een man dat wordt verteld door 32 vrouwen. Vrouwen zoals jij en ik en daarom is het zo interessant om het boek te lezen. Kijk onderaan het artikel of je het boek hebt gewonnen.

In zijn nabijheid

Ze noemen hem Wim Beest want hij slaat dingen stuk en verlaat vrouwen. Ook zijn moeder, en daarover schrijft hij dan een liedje. Hij slaapt nooit thuis. Het gaat goed met Wim, heel lang gaat het heel erg goed. Maar dan staat hij opeens bij zijn moeder in de tuin.

‘In zijn nabijheid’ vertelt het verhaal van de vrouwen van Wim. Zij praten graag over hem. Over de wilde nachten. Over het verdriet. En zijn jeugdliefde Vera? Als alles te laat is, zoekt zij hem op.

Nico Dijkshoorn

Nico Dijkshoorn is geboren op 15 mei 1960 en is bekend als schrijver, dichter en columnist van Voetbal International. Hij heeft teksten geschreven voor Draadstaal en Dit was het nieuws, en is wekelijks te zien in De wereld draait door waarin hij actuele gedichten schrijft en direct voordraagt. Onder het pseudoniem P. Kouwes schreef hij de uiterst succesvolle dichtbundel Daar schrik je toch van. De eerste 1000 gedichten. De tranen van Kuif den Dolder is zijn romandebuut.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

De winnaars zijn:

  • Els van Zelst
  • Silvia van Elzelingen
  • Sanne den Dubbelden

Van harte gefeliciteerd. Het boek zal via de uitgever naar jullie toe worden gestuurd. Heb je het boek niet gewonnen, maar wil je het wel graag lezen: BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Ka leest en blogt over foute, woest aantrekkelijke mannen en de nieuwe Dijkshoornlees het hier.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

2 reacties

Silvia -

Wat geweldig…dank jullie wel…ik kijk ernaar uit!

Silvia -

Gaaf om mee te doen!

Reageer ook