fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van de nieuwe Barista! Troost

Troost-Barista-Elsbeth-Witt-dp
Laura, Iris en Sophie werken bij koffiebar Barista! in het centrum van de stad. Dit is zó niet hoe ze zich het leven na hun studie hadden voorgesteld. In plaats van dat ze een vette baan hebben, zetten ze koffie voor mensen met een vette baan. Ondertussen laat Mister Right ook op zich wachten. Al eerder gaven we op Damespraatjes Barista! boeken weg. Nu mogen we drie exemplaren van het derde deel, Troost weggeven. Kijk onderaan dit artikel of je het boek hebt gewonnen.

Troost

Sophie was als tiener superintelligent, onwijs mooi, sportief en kon zingen als Beyoncé. Maar ondanks alle talenten werkt ze nu, acht jaar later fulltime bij Barista! en is haar leven alles behalve glamorous.

Als op een dag een oude bekende de koffiebar binnen komt lopen, slaat haar hart over. Oude gevoelens komen naar boven, maar ook dreigt haar grootste geheim aan het licht te komen. Waarom heeft Sophie nooit iets met haar vele talenten gedaan? Durft ze te kiezen voor de liefde en zich over haar schaamtegevoel heen te zetten? Of heeft ze vrede met een liefdesleven op een heel laag pitje?

Barista!

Barista! bestaat uit drie sprankelende geestige romans over liefde en vriendschap, het loslaten van verwachtingen en het omarmen van nieuwe kansen. Verfrissend als ijskoffie en hartverwarmend als cappuccino. De drie delen zijn los van elkaar te lezen.

Elsbeth-Witt-Xander
Elsbeth Witt

Elsbeth Witt (1980) studeerde Engelse Taal en Cultuur aan de Universiteit Utrecht. Ze houdt zich bezig met alles wat met letters en boeken te maken heeft: webredactie, verhalen, bloggen op haar succesvolle blog elsbethschrijft.nl, redigeren en haar favoriet: fictie schrijven. Elsbeth is dol op haar twee katten Nelson en Pip, koken, pizza, sushi, brownies, chips, haar nichtjes, zingen, lezen, haar vriend, dansen, slechte realityprogramma’s en spannende series.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

We mogen drie exemplaren weggeven van Troost. Kijk hier of je het boek hebt gewonnen:

  • Pauline Roosen
  • Fleur Veldkamp
  • Jasmin Wismans

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

1 reactie

Marian -

Wat een leuke actie! ik heb deel een en twee gelezen en zou graag mijn drieluikje willen sluiten met dit laatste deel van Barista! Ontzettend leuke boeken en ben dan ook heel benieuwd naar dit laatste deel.

Reageer ook