fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van het boek Helweek zijn bekend

Altijd goed gekleed, nooit te laat, haren strak, topper van een baan, geweldig lichaam, leuke man, slimme kinderen én super aardig: de perfectionista. Iedereen kent dat type wel, maar niemand houdt er van. Alles lijkt altijd voor de wind te gaan en al haar successen doen jou denken aan alles wat er mis gaat in jouw eigen leven. Vanmorgen bijvoorbeeld… Sta je om 6 uur met je goede gedrag de diaree van je hond van het gras te schrapen, komt zij langsrennen. “Lekker he, zo vroeg in de ochtend sporten?” roept ze met dat perfecte stemmetje. Of die ouderavond, waar de meester steevast begint over jouw ‘over-enthousiaste’ kinderen en die van haar voor de acht-en-veerstigste keer dat schooljaar de hemel in prijst. Ik weet het zeker, ook jij kent haar.

Om nou te zeggen dat we Little Miss Perfect het licht in de ogen niet gunnen gaat wel een beetje ver. Maar dat we zelf ook wel wat meer discipline, charme en doorzettingsvermogen mogen uitstralen staat als een paal boven water. Helaas is dat niet makkelijk. Hoewel we allemaal willen uitblinken op het gebied van werk, gezin en jezelf (ook niet geheel onbelangrijk), lukt het bijna niemand om het onderste uit de kan te halen. En dat terwijl met de juiste instelling er heel wat te halen valt, kijk maar naar onze perfectionista uit het voorbeeld.

Meer uit jezelf halen, hoe zou jij dat aanpakken? Zou je meer gaan sporten, of langere dagen op werk maken? Meer focus op je gezin, of meer op jezelf? Wil jij dat, meer uit jezelf halen? Dat kan zeker!

Helweek

Erik Bertrand Larssen (1973) begon zijn carrière in het Noorse leger. Nadat hij voor de tweede keer de legendarische ‘helweek’ (ontgroeningsweek van het leger) voltooide, werd hij geselecteerd voor de Noorse Special Forces. Hij diende vervolgens in Afghanistan, Bosnië, Kosovo en Macedonië. Tijdens zijn militaire carrière behaalde Bertrand een master bedrijfseconomie. Vandaag de dag is Larssen de nummer één mental coach in Noorwegen. Hij werkt samen met internationale bedrijven zoals Microsoft en Boston Consulting Group. Ook coacht hij topsporters zoals golfster Suzann Pettersen, World Cup-skiër Martin Sundby en langlaufer Petter Northug.

De kunst van het doorzetten bundelde hij met zijn coachings-kwaliteiten, wat resulteerde in het boek ‘Helweek’. In dit boek neemt de meest gedreven coach van Noorwegen je mee op een mentale ontdekkingsreis en brengt je in gevecht met jezelf met als uiteindelijke doel je leven te veranderen. In zeven dagen duw, trek en sleep je jezelf naar een betere ‘ik’ met meer discipline en de kracht om gerichter je doelen te stellen en bereiken. Een week lang staat je leven elke dag in het teken van een thema:

  • Maandag: Vaste gewoontes
  • Dinsdag: Modus en focus
  • Woensdag: Timemanagement
  • Donderdag: Buiten je comfortzone
  • Vrijdag: Rust en herstel
  • Zaterdag: Innerlijke dialoog
  • Zondag: Plaats je leven in perspectief

Dit boek wordt dé hit van dit najaar! Jezelf ontplooien is niet alleen helemaal hip, het is ook nog eens nuttig. Helweek verschijnt op 1 oktober 2014 en lijkt  – na Noorwegen – ook in Nederland een groot succes te gaan worden.

Info

Helweek
Erik Bertrand Larssen
Uitgeverij Boom/Nelissen
€ 24,95
ISBN-nummer: 978 90 2440 326 4

Winnen!

Damespraatjes mag 2 exemplaren weggeven van Helweek. De winnaars zijn:

  • Mees Paasman
  • Brenda Renken

Van harte gefeliciteerd. Het boek zal naar jullie toe worden gestuurd. Heb je het boek niet gewonnen, maar zou je het wel willen lezen en er mee aan de slag willen gaan: BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

cilia -

Het lijkt me wel heftig om te doen, maar zeker de moeite waard!! Ik denk wel dat je je (en je gezin!) goed moet voorbereiden op deze stap.

Reageer ook