fb
Damespraatjes Damespraatjes

Win de 4000ste Bouquet “Machtige verleider” met 3 heerlijke verhalen

Griekse miljonairs, onweerstaanbare zakenmannen en onbereikbare filmsterren staan al jarenlang centraal in de Bouquet reeks boekjes. Ik denk dat ik ongeveer 14 jaar was toen ik mijn eerste las. Heerlijk vond ik het. En nog steeds pak ik er af en toe één, even lekker wegdromen en relaxen. Voor iedereen die hier ook zin in heeft hebben we goed nieuws. We mogen namelijk in samenwerking met Harlequin 3 exemplaren weggeven van de 4000ste Bouquet: Machtige verleider. Lees onderaan dit artikel hoe je dit boek kunt winnen.

Machtige verleider bestaat uit 3 verhalen. Hieronder in het kort de inhoud van de verhalen.

1. Ongenaakbaar, auteur Lynne. Graham De Braziliaanse miljardair Zac da Rocha wil met serveerster Freddie Lassiter trouwen! Bovendien belooft hij ervoor te zorgen dat het de kinderen die zij onder haar hoede heeft nooit aan iets zal ontbreken. Er is wel een voorwaarde: ze moet hem een erfgenaam schenken. Durft ze aan de knappe maar afstandelijke Zac haar jawoord te geven?

2. Grieks en verleidelijk, auteur Sharon Kendrick. Tamsyn Wilson had niet gedacht dat ze Xan Constantinides ooit nog zou zien na de opwindende nacht waarin ze haar onschuld verloor. Maar nu heeft hij op stel en sprong een bruid nodig en stelt hij voor dat ze trouwen! Als ruil zal hij haar zusje uit de nood helpen. Tamsyn stemt in, maar hoe kan ze voorkomen dat ze haar hart aan de Griekse tycoon verliest?

3. Sexy en arrogant, auteur Miranda Lee.  Actrice Kate Holiday heeft beloofd bruidsmeisje te zijn voor haar zus, die trouwt met de man op wie zíj al vier jaar verliefd is. Maar dat vergeet ze op slag wanneer ze een van de gasten ontmoet, de sexy en schatrijke producent Blake Randall. Hij lijkt zeer van haar gecharmeerd en biedt haar zelfs een filmrol aan! Het geluk lijkt haar eindelijk toe te lachen, maar kan ze Blake wel vertrouwen?

Krijg jij al zin om te lezen? Zelf ben ik nu met het tweede verhaal begonnen en kan het boek bijna niet wegleggen, omdat ik heel benieuwd ben hoe het tussen Tamsyn en de Griekse tycoon gaat.

Onderzoekje

Misschien leuk om te weten is dat uitgever Harlequin heeft laten onderzoeken wat de Nederlander nu echt romantisch vindt anno 2018. De resultaten waren best verrassend en delen we graag met jullie:

  • Bijna 70% van de Nederlandse volwassenen vindt het verwarrend wat vandaag de dag als romantisch wordt gezien.
  • 85% van de Nederlanders zou wat meer romantiek in hun leven willen, maar men weet niet zo goed hoe.
  • Traditionele romantische gebaren zoals knuffelen en spontaan je partner verrassen zijn nog steeds het populairst; dat blijkt uit de top 20 van meest romantische gebaren.
  • De grootste afknappers zijn ook bekend. Met stip op nummer 1: telefoonverslaving (bijvoorbeeld tijdens het eten je telefoon op tafel leggen).

Winactie

We mogen 3 exemplaren weggeven van Machtige verleider. Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor één van de boeken? Beantwoord de volgende vraag bij de comments onder dit artikel: “Welk van de 3 verhalen uit Machtige verleider lijkt jou het meest romantisch? En waarom?” Heel veel succes!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

43 reacties

yvonne -

Nummer 2 omdat je denkt dat je het weet, maar kan toch verrassend uitpakken

michelle -

sexy en arrogant lekker hoor met de kerst ????????

Will -

Ongenaakbaar vind ik de meest romantische.
Daar wil ik graag bij weg zwijmelen.

Margret -

Sexy en arrogant. Maakt me nieuwsgierig……

Femke -

grieks en verleidelijk omdat het lekker genieten is van verhalen war iemand bedenkt om niet verliefd te worden en tegelijk ook trouwt met diegene

Sandra Benedick -

Grieks en verleidelijk, auteur Sharon Kendrick *Zwijmel zwijmel*

Jeannie -

Grieks en verleidelijk, heerlijk romantisch en perfect van temperatuur want het leven hier is maar guur.

Monique B-K -

3. Sexy en arrogant. Een roman over een actrice en een filmproducent moet toch garant staan voor een romantische ‘set’?!

Jan -

Verhaal 1 spreekt mij het meest aan. Lekker romantisch.

dennis -

nummer 1, lekker romantisch en een fantastisch verhaal.

lizette -

het verhaal van Miranda Lee, lekker weg zwijmelen

Esther Potters -

Grieks en verleidelijk, een heerlijke spannende titel waar ik al warm van word! #genieten

Sebas -

Wat een mooie prijs om deze samen te gunnen met mijn Renate R C Van Zijp Troost

anja -

Ongenaakbaar, auteur Lynne ga ik voor

Mirjanne -

Grieks en verleidelijk….ik houd van het Griekse temperament

Anna Wienen -

Ik denk sexy en arrogant… spreekt me in ieder geval ontzettend aan..

Heleen van der Velde -

Ik ga voor nr 1: Ongenaakbaar, auteur Lynne. Deze man wil iets van haar, maar lijkt enorm goed van hart door alles te willen bieden aan kinderen. Dat raakt toch elke vrouw! Daarom denk ik dat dit verhaal de meeste romantiek in mij gaat raken

Nelly -

Ik ga voor nr. 2 Grieks en verleidelijk, auteur Sharon Kendrick, omdat hier meerdere romantische verhalen door elkaar lopen, als ik de beschrijving zo lees.

van erum maria louisa -

ik zou gaan voor boek 3 dat lijkt me best spannend

Doorenroosje -

Verhaal 3, ik heb hier alleen maar slappe hap aan verleiders, dan maar een om te (lezen)bij weg te zwijmeleen

Karin Matthijsse -

Dit heb ik aan mijn 86 jarige schoonmoeder gevraagd. Zij verslindt doktersromannetjes en bouquetreeks boekjes bij de vleet. Koopt elke week nieuwe! Haar leek “Grieks en verleidelijk ” heel romantisch.
Ik gun haar dit boek om in de wintermaanden heerlijk bij weg te dromen!

G.A. -

Ik ga voor verhaal 1! Arme serveerster trouwt met rijke miljardair (die waarschijnlijk ook nog bloedmooi en heel lief is) wat wil je nog meer?

Janneke -

Ik ben echt dol op Bouquet-reeks! Ik ga voor boek 1: Ongenaakbaar.
Wanneer de verhalen eindigen met de komst van een liefdes-baby smelt ik helemaal!

Janneke -

Dol op Bouquet-reeks! Ik ga voor boek 1: Ongenaakbaar. Wanneer de boeken eindigen met de komst van een liefdes-baby smelt ik helemaal!

Karin -

heerlijke boeken om helemaal te ontspannen en niet na te hoeven denken.

Lottie -

Nummer 3: Sexy en arrogant, lijkt mij super romantisch!

Esther buiel -

Ongenaakbaar lijkt mij heerlijk om te lezen de man wie toch uiteindelijk voor de bijl gaat voor de liefde van zijn leven en haar kinderen !! Zooo romantisch……

SophiaG -

Grieks en verleidelijk.

Angelique -

Ongenaakbaar …ik heb sowieso niet zoveel geld..dus ik droom dan weg als serveerster die gered word door een machtige en natuurlijk onwijs knappe miljardair …oef ..krijg er nu al rode koontjes van 😀

Marian B -

Grieks en verleidelijk klinkt het meest romatisch, maar ik denk dat ongenaakbaar het meest romantisch is. Kan het niet goed uitleggen maar de titel roept dat af, ik ben in ieder geval nieuwsgierig 😉

Ankie -

Dat is met stip ‘Ongenaakbaar’. Dat is toch ultieme romantiek nu we de donkere dagen in gaan?! Ik smul er van! Ik wil die serveerster wel zijn 😉

Nina Mol -

Grieks en verleidelijk: ben dol op alles wat met Griekenland te maken heeft!

Esther -

Grieks en verleidelijk omdat ik echt een superfan ben Griekenland en Griekse mannen en dus heerlijk wegdroom bij alle verhalen waarin deze voorkomen.

Bets -

Ongenaakbaar, lijkt mij echt een prachtig mooi verhaal , het zal je maar gebeuren. Je bent serveerster en je ontmoet een miljardair, die met je wilt trouwen. Dat is toch super romantisch en net een sprookje. Ben wel zeer benieuwd naar alle drie de verhaallijnen.

Marja -

Grieks en verleidelijk. Op stel en sprong trouwen is niet meest romantisch, maar lijkt me wel erg leuk om te lezen

Angelique Bogaard -

Ongenaakbaar.
Een miljonair die kiest voor een serveerster, hoe zal dat aflopen?
Een echte klassieker

Marjan -

Ik ga voor Grieks en Verleidelijk. Het lijkt wel alsof het een woord is: grieksverleidelijk. Het lijkt me een typisch Bouquetreeksverhaal, waarin je jezelf verliest en ook hoopt op een dergelijke liefde. Ik ben heel benieuwd hoe deze verhalen zijn, het blijft mijn favoriete vakantieboekreeks. Heerlijk zwijmelen. Knap dat er al zoveel titels zijn.

Nyneve -

Ik stem op nr. 2: Grieks en verleidelijk
Altijd heerlijk om te lezen hoe twee personen na een onverwachte nacht vol passie elkaar uit het oog verliezen en later ineens opnieuw oog in oog met elkaar komen te staan. Zeker wanneer een van beide partijen door omstandigheden gedwongen wordt snel met een verloofde/partner op de proppen te komen en de vonk opnieuw blijkt over te slaan.

Anneliese de Waal -

Grieks en verleidelijk, auteur Sharon Kendrick, deze tekst en stukje van het verhaal trekken mij heel erg aan, zou ik graag willen lezen, lijk me heerlijk om even weg te zwijmelen.

Marjanne -

Sexy en Arrogant …… lijkt me een roman pittig om te lezen met boordevol romantiek !!!

Mascha van Essen -

Nr 2 Grieks en verleidelijk. Maar eigenlijk alle 3 wel… ook al weet je dat het vaak goed komt, die spanning hoe het gebeurd is zo leuk

AnnaB -

Ongenaakbaar,de titel klinkt al intrigerend,en het lijkt mij het meest romantische verhaal

Joke -

Ik denk dat verhaal, 1. Ongenaakbaar, auteur Lynne, als meest romantische naar voren komt.
Vooral omdat er kinderen in het verhaal zitten. Dit raakt me altijd.

Reageer ook