fb
Damespraatjes Damespraatjes

Willie.nl en Womanizer geven Orgasme Garantie bij aankoop van producten

Hoe vaak heb jij een orgasme? Het antwoord op deze vraag is natuurlijk voor elke vrouw verschillend! Wat de meeste vrouwen wel met elkaar gemeen hebben, is dat het bereiken van een orgasme vaak moeilijker is en langer duurt dan bij hun mannelijke bedpartner. Dan heb ik het niet alleen over de seks die jullie samen hebben, maar ook de seks die je met jezelf hebt. Want dat is net zo belangrijk. En misschien nog wel belangrijker! 

Klaarkomen is lekker

Klaarkomen is lekker! Maar waarom is het voor veel vrouwen dan toch zo moeilijk? Daar kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Veelgehoorde verklaringen zijn een gevoel van schaamte, moeite met ontspanning of een partner die niet voldoende tijd voor voorspel neemt. Een andere reden waarom klaarkomen moeilijk kan worden, is wanneer je zelf eigenlijk niet goed weet wat jij lekker vindt. En wanneer het je bij jezelf niet lukt, is de kans dat het samen met jouw partner lukt erg klein. Tijd om daar wat aan te doen!

Het recept van een orgasme

Een goed orgasme vereist een aantal ‘ingrediënten’: ultieme ontspanning, een goede sfeer en de juiste stimulatie. Ontbreekt één van die drie? Dan wordt het voor vrouwen vaak lastig. Zorg er daarom voor dat je lekker ontspannen aan een vrijpartij begint of bouw het zo rustig op, dat de ontspanning vanzelf komt. Je moet je kunnen overgeven en opgaan in het moment en dat lukt niet als je in je hoofd te veel bezig bent met werk of andere stressfactoren ervaart. Een goede portie voorspel helpt jou ontspannen en in de juiste mood te komen.

Heel hard beuken

De juiste stimulatie is voor elke vrouw anders. Maar, wat veel vrouwen met elkaar gemeen hebben, is dat ze makkelijker klaarkomen van clitorale stimulatie dan enkel penetratie door de penis. Is dat bij jou het geval? Vertel jouw bedpartner dat! Er zijn nog heel veel mannen die denken dat alle vrouwen makkelijk klaarkomen als ze ‘hem’ er maar heel hard inbeuken. Sorry boys, it doesn’t work like that!

Hoe gebruik je samen een vibrator

Een manier om zelf en samen met jouw partner het genieten nog groter te maken, is door gebruik te maken van seks toys, zoals bijvoorbeeld een vibrator. Onze huisgigolo Dave schreef al eens een artikel hoe je die samen met je partner zou kunnen gebruiken. En wist je dat als je deze maand (tussen 26 september en 26 oktober 2019) een Womanizer vibrator koopt bij Willie.nl, je hier Orgasme Garantie op krijgt?

Orgasme Garantie

Ja, je leest het goed: Orgasme Garantie! Kom je niet klaar door jouw Womanizer Premium vibrator? Dan stuur je hem retour terug en krijg je het aankoopbedrag terug. Dit doen ze omdat Willie en Womanizer geloven dat elke vrouw recht heeft op een orgasme en vinden dat hier meer aandacht voor moet komen. Niet alleen vanuit de man, maar ook vanuit vrouwen zelf.

Womanizer Premium vibrator

De Womanizer Premium vibrator is een uniek product. Waar gewone vibrators werken met trillingen, werkt de Womanizer Premium met luchtdruk. De clitorisstimulator beschikt over de gepatenteerde Pleasure Air Technology, de nieuwe autopilot functie en de Smart Silence functie. In totaal heeft de Womanizer Premium 12 intensiteitsstanden, die te bedienen zijn met de drukknoppen.

De Womanizer Premium beschikt over Smart Silence, wat inhoudt dat de Womanizer pas aan gaat wanneer deze bijna de huid aan raakt. Als deze weer van de huid weggehaald wordt, zal deze direct uit gaan. In de Autopilot Mode kan je lekker gaan liggen en genieten van de veranderende stimulatie en intensiteit. Het orgasme kan vertraagd worden dankzij het veranderende patroon. Hierdoor ervaren vrouwen een veel intenser en langer orgasme. In totaal heeft de Autopilot Mode 3 verschillende functies. De Womanizer Premium heeft een stille motor en is waterdicht. Je kan hem dus ook onder de douche of in bad gebruiken.

Ken jij de Womanizer Premium vibrator al? En zou je hem nu met Orgasme Garantie aanschaffen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook