fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dagboek van een Gigolo #11: Seks met een vibrator

gigolo

Deze week mocht ik weer een hele leuke lezersvraag beantwoorden: “Ik wil graag een seksspeeltje kopen. Welke raad jij mij aan?”. In dit artikel gaf ik drie tips; een vibrator, een buttplug en een vibrerende cockring. Om het beeld bij het gebruik van seksspeeltjes met een sekspartner, wat te verduidelijken, wil ik jullie graag vertellen over een date waarbij we een vibrator gebruikten. 

Normaal gesproken schrijf ik over dates die ik recentelijk heb gehad. De date waar ik vandaag over vertel, is al wat langer geleden. Afgelopen zomer om precies te zijn. Maar ik beloof je dat je dat helemaal niet erg zal vinden. Het was namelijk een hele hete afspraak…

Het is een zomerse dinsdagavond in juli. Ik mag op bezoek bij een 49-jarige vrouw uit Diemen. In de omschrijving in het bericht van mijn bureau, lees ik dat deze vrouw een vibrator voor ons heeft klaarliggen. Heerlijk! Ik vind dat vaak enorm sexy. Vooral omdat veel vrouwen de seks zo extra lekker vinden.

“Hoi, ik ben Dave.” Ik stel me meteen voor als Liselotte de deur voor me open doet. “Mag ik binnenkomen?” Liselotte en ik lopen samen naar haar gezellige keuken. “Wil je eerst wat drinken of gaan we meteen naar de slaapkamer?” vraagt ze me. We besluiten eerst even samen wat te drinken. Ik vind het altijd fijn om mijn dates eerst wat beter te leren kennen en te horen hoe hun dag was. Seks met iemand die ik aardig vind en een beetje ken, vind ik zelf ook altijd een stuk fijner.

Als ik mijn kop thee bijna leeg heb, sta ik op en ga achter Liselotte staan. Met mijn grote warme handen, masseer ik haar slanke schouders. “Je hebt een drukke dag gehad. Ik ga je lekker laten ontspannen.” Ik hoor Liselotte zuchten en voel haar in mijn handen ontspannen. Eerst masseer ik haar schouders en nek, en daal dan langzaam af naar haar borsten. Trek haar stoel van tafel en ga voor haar staan. “Vind je het goed als ik je kleren uittrek?”

Liselotte geeft geen antwoord en begint zelf haar witte bloesje open te knopen. “Oh, wat heb je prachtige borsten.” Zachtjes strijk ik met mijn hand langs haar linker tepel. Liselotte gaat staan en knoopt ook mijn blouse open. Haar hand glijdt af naar mijn broek en ze maakt de knoop los. Ook ik doe nu hetzelfde bij haar en beweeg nu langzaam met mijn andere hand langs haar kutje. Ik voel dat we allebei bloed geil worden. “Kom je met me mee?”

In de slaapkamer pakt Liselotte een kleine vibrator. Hij is zwart, subtiel en stijlvol. Ze duwt hem in mijn hand en gaat op het bed liggen. “Kom je met mij spelen?” Wat kijkt ze me heel geil en ondeugend aan. Ik doe snel een condoom om, ga naast haar liggen en zet de vibrator aan op de zachtste stand. Langzaam beweeg ik hem rond haar schaamstreek en over haar schaamlippen. Haar clitje ontwijk ik nog even, zodat ik de spanning kan opbouwen.

Als Liselotte steeds harder begint te kreunen, geef ik haar een natte lik over haar clitje en zet vervolgens de vibrator erop. Nog even op de zachtste stand… Liselotte kreunt het uit, maar ik wacht nog met haar tot een hoogtepunt brengen. Ik draai haar op haar zij en ga lepeltje-lepetje achter haar liggen. Mijn rechterhand trekt haar been omhoog, steek mijn harde pik bij haar naar binnen, zet de vibrator een standje hoger en plaats die op haar kloppende clitje. Ik stoot hard in haar en merk dat Liselotte nu dichtbij haar hoogtepunt komt. De vibrator zet ik op de hardste stand en nog geen tien seconden later komt ze heerlijk op mijn pik klaar. Haar intense geschud en gekreun zorgen ervoor dat ook ik me laat gaan. Wat een geile vrouw!

We blijven samen op bed liggen. De balkondeur staat op een kier en we voelen een warme zomerse wind over onze naakte lichamen strelen. Ik masseer Liselotte nog even en dan valt ze in een heerlijke, diepe slaap. Zachtjes loop ik naar beneden en pak het geld wat op de eettafel klaarligt. De deur trek ik achter mij dicht en stap met een heel voldaan gevoel in de auto. En nu lekker naar huis!

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook