fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wil je er op Oudjaarsavond weer goed uitzien? Zo kan het in 3 dagen!

Nog maar 3 dagen en dan is het Oudjaarsavond. Een groot deel van de Nederlanders vindt het dan leuk om er extra goed uit te zien. Heb jij het gevoel dat jij er nog niet op je ‘kerstbest’ uitziet? Volg dan de onderstaande 7 stappen en jij zit er over 3 dagen stralend bij! Zo zie je er in 3 dagen geweldig uit voor de feestdagen:

1. Drink geen alcohol de komende dagen

Ik kan uit ervaring spreken: geen alcohol doet een mens goed. Niet alleen voel je je beter, maar je gaat er zeker beter uitzien. Alcohol bevat ontzettend veel calorieën en voor de rest van je uiterlijk doet het ook geen goed.

2. Ga elke dag sporten

Door je sterk en fit te voelen straal je ontzettend veel zelfverzekerdheid uit. En zoals we al vaker hebben gezegd, staat zelfverzekerdheid elke vrouw geweldig!

3. Eet super gezond

Je hele lichaam gaat er beter uitzien als je lekker gezond eet. Beperk je koolhydraatinname om een paar pondjes te verliezen en prop je vol met vezel- en vitaminerijke groenten en fruit.

4. Neem genoeg rust

Neem wat extra rust de komende dagen. Ga lekker vroeg naar bed, werk niet te lang over en plan geen intensieve dingen meer in. Die wallen tot op je enkels verdwijnen zo als sneeuw voor de zon.

5. Shop een killer outfit

Ga jij voor een Little Black Dress of een mooie pantalon? Koop iets nieuws waar jij je een prachtige vrouw in voelt. Kijk eens naar deze feestjurkenwijzer om te zien welke jurk bij jouw lichaamstype past.

6. Get a tan!

Een lekker kleurtje laat je er gezond en stralend uitzien. Je kan nu elke dag onder de zonnebank gaan liggen, maar er zijn ook andere opties. Bekijk hier 3 manieren om een kleurtje te krijgen zonder dat je de zon in hoeft.

7. Verzorg je huid en haar

Breng deze week een bezoekje aan de kapper en schoonheidssalon en laat je lekker verzorgen en in de watten leggen. Met een nieuwe coupe en een fris verzorgd huidje voel jij je meteen stukken mooier. Geen tijd of geld om naar de kapper en salon te gaan? Plan dan een badkamer-spa-sessie in. Ook heerlijk!

Lees ook: 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook