fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wij hielden het niet droog… Vader zingt ‘You’ve Got a Friend in Me’ met 4-jarig dochtertje

Oh, wat smelt ik toch vanbinnen als ik mijn vriend met ons dochtertje zie samen. Ze hebben een hele hechte band en als moeder is dat natuurlijk heerlijk om te zien. Ik kan uren toekijken als ze samen liggen te slapen, liedjes zingen of hij haar aan het kietelen is. Ik denk dat elke moeder dit wel heeft. 

Ook als ik andere kindjes met hun vader zie, krijg ik een warm gevoel. Als jij dit herkent, moet je zeker de onderstaande video even bekijken. Je ziet een vader met zijn dochtertje Claire. De video is al wat ouder, maar hij blijft prachtig om te delen. Je ziet de vader en zijn dochtertje samen op de bank. Papa speelt op de gitaar en begint met het zingen van You’ve Got a Friend in Me. Wanneer ook het dochtertje begint mee te zingen, krijg ik over mijn hele lichaam kippenvel. Zo schattig vind ik het!

Bekijk de video

Ik kan eindeloos doorgaan over hoe lief het is, maar dat kan je natuurlijk het beste zelf beoordelen. Bekijk de video hier!

Wat vind jij?

Vind jij het ook zo’n super lieve video? En kon je het drooghouden? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Sandra -

Zo schattig hoe die voetjes meebewegen :-). Ziet er heel relaxed uit!

Reageer ook