fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wendy gaat weer op reis: mét Optimel winactie

Een gat sprong ik in de lucht toen ik als blogger van Damespraatjes de uitnodiging van Optimel kreeg om een dagje naar een pretpark te gaan met een gezelschap naar keuze. De beslissing was snel genomen. In Paracas in Peru ben ik naar Islas Ballestas geweest. Hier hebben we duizenden vogels, humboldtpinguïns, zeeleeuwen en dolfijnen gezien. Mijn neefje was erg onder de indruk van mijn verhalen en van de foto’s. Hoe leuk om die dan samen met hem te bekijken in het Dolfinarium.

Islas-Ballestas-dp

Dus trokken we afgelopen weekend met het hele gezin naar Harderwijk. Inmiddels niet meer met z’n vieren zoals we vroeger in mijn jeugd vaak deden, maar met z’n achten: vader, moeder, zus, man, twee kids en Tom en ik. Compleet gepakt en bezakt gingen we op stap. Voor de jongste van mijn zus moesten de kinderwagen en de luiertas mee. Een jasje voor als het wat kouder wordt en paraplu’s voor als het zou gaan regenen. Vanzelfsprekend ging er ook een tas met lekkers mee.

volgeladen buggy-dolfinarium-Wendy-Optimel-dp

Volgeladen buggy

In de tas zat voor ieder wat wils: broodjes met gebakken ei en een blaadje sla, broodjes met kipfilet en een plakje komkommer (dan blijft je broodje langer vers), krenten- en mueslibollen, snackgroenten zoals worteltjes, radijsjes en tomaatjes, flesjes gekoeld water (die meteen dienst doen als koelelement) én natuurlijk Optimel Lang Lekker. Die hoeft namelijk niet gekoeld bewaard te worden. Ideaal dus om overal mee naar toe te nemen! Bijvoorbeeld naar school, maar ook op een super leuk uitstapje als dit. En, bijkomend voordeel, het past bij een gezonde leefwijze, want in Optimel zit 0% vet en geen suiker.

Lekker-optimel-drinken-in-dolfinarium-dp

Het was voor mij weer een even geleden dat ik in het Dolfinarium was geweest. Toevallig ook samen met m’n zus en mijn neefjes. Nadat we toen een uurtje binnen waren begon het te regenen en te stormen en zijn we snel de Aqua Bella show in gerend. Dat was niet zo’n succes want mijn oudste neefje, toen bijna 2 jaar, schrok zich rot van de boze heks. Hysterisch krijsend zijn we naar buiten geglipt.

Babydolfijntjes

Dit keer geen overstuur neefje en we hebben ons meer dan goed vermaakt. Er is gelukkig geen spatje regen gevallen en er was genoeg te zien en te beleven. Zo was er een week geleden een heel schattig, klein babydolfijntje geboren. Een kleine impressie:

Impressie-Dolfinarium-dp
Nadat we afscheid hadden genomen van alle dieren (“dag dolfijntje, dag zeeleeuw, dag walrus, dag bruinvis, dag zeehond”) was het tijd om richting huis te gaan. Dag Dolfinarium en dank je wel Damespraatjes en Optimel. Het was weer een leuk reisje. Een klein reisje, maar toch: we hebben er enorm van genoten.

WINNEN

Optimel heeft tot en met 1 september 2014 een leuke campagne lopen. Namelijk PakjeUitje, zie www.pakjeuitje.nl. Je maakt elke week kans op gratis kaartjes voor het hele gezin naar de leukste parken en dierentuinen. De hoofdprijs is zelfs een jaarvoorraad Lang Lekker, met uiteraard ook gratis kaartjes.

Wat moet je doen om kans te maken? Ga naar www.pakjeuitje.nl, kies een park naar keuze, upload je foto en die van je kids of vrienden. Dat is het!

Heel veel succes!!

Wendy Mazer (33 jaar) heeft net zes maanden met Tom door Midden- en Zuid Amerika gereisd. Ze wonen samen in Utrecht met Charlie-poes. Wendy is social savvy, maakt graag foto’s en werkt op dit moment als freelance tekstschrijver en schrijft blogs voor damespraatjes.nl en heeft sinds kort ook haar eigen blog: Ydnews.nl.

Lees ook de andere blogs van Wendy op damespraatjes.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

mia -

Leuk geschreven. Toppie dag

Reageer ook