fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wellness vakanties steeds populairder

Onder de Nederlandse vakantiegangers worden themavakanties steeds populairder. Een van de hoogst stijgende themavakanties onder vrouwen zijn de wellness vakanties in binnen en buitenland. Uit onderzoek blijkt dat verwen vakanties vooral onder dames tussen de 35 en 55 erg in trek zijn en dat ze dan het liefst met hun beste vriendin een lekker weekendje weg gaan.

Thomas-Cooke-massage-dp

Wellness vakanties zijn in vele verschillende soorten te boeken, zo kun je een aan een weekendje in eigen land al genoeg hebben waarin je je heerlijk laat verwennen. Denk bijvoorbeeld aan een weekendje weg naar een beautyfarm in Overijsel met een sauna, een fijn restaurant en verschillende beauty arrangementen. Maar ook de langere vakanties naar bijvoorbeeld Thailand zijn zeer in trek, waarbij bijvoorbeeld aan het gewicht wordt gewerkt.

Thomas-cooke-spa thailand-dp

Tijdens deze vakanties wordt vooral veel aan het uiterlijk gedaan met de verschillende beauty behandelingen die de resorts aanbieden, zo ondergaan de meeste dames verschillende gezichtsbehandelingen, worden de benen geharst en het lichaam van top tot teen gescrubt. Maar echte schoonheid komt van binnen en daarom worden bij de langere verblijven in kuuroorden de behandelingen gecombineerd met goed eten, sapvasten of detoxen en veel lichamelijke oefeningen zoals Tai Chi of Yoga.

Ook voor mensen die bijvoorbeeld van hun rookverslaving af willen komen zijn wellness vakanties een goede optie, tijdens de vakantie krijg je een nieuwe levenstijl aangeleerd die je moet helpen van de verslaving af te komen. Voor iedereen is van tijd tot tijd een

Thomas-Cooke-sauna-dp

heerlijke relax vakantie dus echt aan te raden, je zal er helemaal opgeknapt van terug komen.

Reageer ook