fb
Damespraatjes Damespraatjes

Welke woontrends mogen er dit voorjaar niet in jouw interieur ontbreken?

Ward en ik hebben een nieuw huis gekocht en het is grappig om te zien hoe wij daar allebei anders mee omgaan. Ward vindt het vooral heel gaaf dat we een mooier en groter huis hebben gevonden. Ik vind dit natuurlijk ook leuk, maar ik ben vooral bezig met de inrichting. Ieder vrij momentje dat ik heb besteed ik op meubelwebsites, interieurblogs en Pinterest pagina’s. Het huis is al ingericht voordat we de sleutel hebben, haha!

Banken

Door al mijn ‘research’ zit ik momenteel goed in de materie en weet ik feilloos wat hip is. Ben je op zoek naar een bank? Dan is de kans groot dat je voor een strak model gaat. Ook zien we veel leren banken, iets wat goed aansluit als je voor een industrieel interieur gaat. Hoekbanken zijn nog steeds helemaal goed, maar ook steeds meer mensen kiezen voor een ‘gewone’ twee-, drie- of vierzitter om hem vervolgens te combineren met een opvallende fauteuil.

Bijzettafels

Grote salontafels zie je tegenwoordig wat minder. Wat helemaal hip is, is het combineren van meerdere kleine bijzettafels. Ook kiezen veel mensen voor een kleine, subtiele bijzettafel. Wat het bij ons gaat worden weet ik nog niet. Ik vind het allemaal echt heel erg gaaf!

bijzettafel

Verlichting

Op het gebied van verlichting is er veel keuze. Mensen met een industrieel interieur kiezen graag voor stoere lampen met veel metaal en grove vormen. Maar ook glazen lampen hebben écht een comeback gemaakt. Ook koperen en betonnen lampen zijn nog steeds helemaal in. Tot slot zien we in het landelijk segment veel lampenkappen van riet en hout, ook werkelijk prachtig.

Blijf bij jezelf!

Het volgen van trends is leuk, maar het is vooral belangrijk om bij jezelf en je eigen stijl te blijven. Dit kan soms moeilijk zijn als je al die gave dingen voorbij ziet komen. Laat je niet verleiden om zomaar wat te kopen, maar denk de stijl waar je naar opzoek bent goed uit. Zo wordt het vinden en kopen van mooie spullen ineens een heel stuk makkelijker! Kijk lekker veel rond op Pinterest en laat dit je helpen bij het bepalen van een stijl. Wij kwamen in de webshop van Houss.nl heel veel gave items voor bijna alle stijlen tegen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook