fb
Damespraatjes Damespraatjes

Welke dildo past het beste bij mij?

Veel vrouwen gebruiken hun hand om te masturberen. Dit is de makkelijkste en goedkoopste manier om jezelf te verwennen. Je kunt met jouw vingers over je clitoris wrijven of deze in jouw vagina steken. Als je dit veelvuldig doet, gaat het masturberen misschien wat vervelen. Een dildo biedt in dat geval uitkomst. Heb je nog niet eerder een dildo gebruikt? Dan weet je mogelijk niet welke je moet kopen. Wij helpen je in deze tekst om te kijken welke dildo het beste bij jou past.

Bepaal de afmetingen van de dildo


Ga je naar een sex shop om een dildo te kopen? Dan kun je zelf bekijken hoe groot het seksspeeltje precies is. Dit maakt het een stuk makkelijker om te bepalen welke dildo geschikt is voor jou. Toch zijn er steeds minder mensen die naar de winkel gaan om dit speeltje te kopen. Dildo’s worden veelal online gekocht. Op het internet staat altijd vermeld wat de afmetingen van het seksspeeltje zijn.

De ervaring leert alleen dat veel mensen het lastig vinden om in te schatten hoe groot een dildo in het echt is. Zorg daarom dat je weet hoe groot de dildo is voordat je deze koopt. Pak er bijvoorbeeld een rolmaat bij. Dit helpt jou in te schatten wat de omvang van het speeltje is. Heb je nog niet eerder een dildo gebruikt en weet je nog niet welke dildo fijn is voor jou? Dan is het niet verstandig om direct een dikke dildo te kopen. Nee, je kunt het beste klein beginnen. Als het speeltje bevalt, kun je over een tijdje een groter exemplaar kopen.

Denk na over het gebruik van het speeltje

Om optimaal plezier te beleven aan een dildo, is het zaak om het juiste formaat te kiezen. Focus je overigens niet alleen maar op de afmetingen. Nee, want de manier van gebruik van de dildo speelt ook mee. Veel vrouwen gebruiken een dildo vaginaal, maar het seksspeeltje kan ook anaal ingebracht worden. Er zijn ook mensen die de dildo alleen anaal willen gebruiken. Geldt dit ook voor jou? Kies dan voor een anal dildo. Er zijn tegenwoordig overigens ook genoeg dildo’s die geschikt zijn voor zowel vaginaal als anaal gebruik.

Ben je lesbisch en wil je de seks met jouw partner naar een ander niveau te tillen? Dan kun je een dildo kopen. Overweeg in dat geval een voorbinddildo aan te schaffen. Veel van deze dildo’s zijn bevestigd aan een broekje, waardoor je hem makkelijk kunt gebruiken. Er zijn ook voorbinddildo’s die je als vrouw vaginaal in kunt brengen. Op deze manier geniet zowel jij als jouw vrouwelijke partner van de seks.

Vergeet niet naar het materiaal te kijken

Heb je al voorzichtig gezocht naar een dildo? Dan weet je inmiddels ongetwijfeld dat dildo’s er in allerlei soorten en maten zijn en mogelijk zelfs welke dildo bij jou past. De speeltjes verschillen niet alleen in omvang van elkaar, maar ook in materiaal. Veel mensen neigen naar een siliconen of rubberen dildo. Dildo’s van dit materiaal zijn zacht en flexibel, waardoor het lijkt alsof je met een echte penis te maken hebt. Bovendien zijn deze dildo’s er in allerlei varianten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dildo met ballen of een dildo met zuignap.

Welke dildo kiezen?

Weet jij al welke dildo jou aanspreekt? Ik ben heel erg benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Lees ook: Werkt veel water drinken echt ontgiftend?

Reageer ook