fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wauw, dit is de mooiste manier om kleur in je interieur te brengen

Ik ben altijd een fase-meisje geweest. Het ene moment kon ik volledig in de ban van ballet en mode zijn, het andere moment wilde ik in bomen klimmen en er zo stoer mogelijk uitzien. Ook nu ik wat ouder ben, ben ik nog steeds een fase-mens. Je ziet het in kleding die ik draag, de reizen die ik maak, hoe mijn huis is ingericht en nog veel meer kleine en grote dingen. Lekker onvoorspelbaar dus. 

Twee jaar geleden kwam ik in een kleurloze fase terecht. De invulling van mijn leven was niet kleurloos gelukkig, maar wel mijn kleding en interieur. Hoe meer zwart en wit, hoe beter, was mijn motto. Hoewel ik in mijn kleding nog steeds zweer bij zwart, kom ik daar langzaam maar zeker een beetje op terug. Want kleur geeft het leven letterlijk kleur! En daarom heb ik besloten weer wat kleur in mijn interieur te brengen, met deze prachtige items van Sheeped!

Sheeped

Sheeped is een webshop die allemaal mooie kleden en kussens verkoopt. Alle kleden en kussens zijn handgemaakt in Zuid-Amerika en gemaakt van schapenwol. De producten kenmerken zich door de vrolijke kleuren en unieke patronen die door de wevers zijn ontworpen. Van elk ontwerp bestaat er maar één!

De kleden kan je op heel veel manieren gebruiken. Ze zijn van goede kwaliteit en kunnen dus zelfs als vloerkleed gebruikt worden! Maar, je kan er natuurlijk ook op picknicken, er lekker onder liggen tijdens het Netflixen of hem als sprei op je bed gebruiken.

SONY DSC

Ook de kussens vinden wij echt heel leuk! Heel leuk om snel je bank een vrolijke upgrade te geven of wat meer kleur in je slaapkamer te brengen. Als het van de zomer weer wat warmer is zijn ze ook heel gaaf in de tuin.

Welke van de producten vind jij het leukste? Laat het ons weten in de comments!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook