fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat zijn de voordelen van het aanschaffen van een complete badkamer?

complete badkamer

Lijkt je eigen badkamer ontwerpen jou ook zo onwijs gaaf? Ik heb zelf al jaren Pinterest-boards waar ik al mijn badkamer ideeën op pin. Toch moet ik toegeven dat ik steeds vaker denk: hoe lekker is het om gewoon een kant-en-klare badkamer aan te schaffen. Het aanschaffen van een complete badkamer kent veel voordelen. Benieuwd welke? Lees met ons mee!

Maak het jezelf lekker makkelijk

De één vindt het heerlijk om zich wekenlang te laten inspireren op Pinterest, woonbladen door te bladeren en talloze interieur-influencers te volgen op Instagram. Heb jij daar minder mee en wil je gewoon snel een mooie een degelijke badkamer, waar je niet alles zelf bij hoeft te bedenken en te ontwerpen? Dan is een complete badkamer iets voor jou! Geen ingewikkelde keuzes of het maken van moodboards, maar lekker efficiënt kiezen. Wel zo makkelijk!

Gunstige levertijden

Complete badkamers hebben vaak wat gunstigere levertijden. Dit omdat de onderdelen van deze badkamers veel verkocht worden. Vergeet hier overigens niet naar te vragen, want dit is niet altijd het geval. De verkoopadviseur kan je alles vertellen over de levertijden van jouw droom-badkamer!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanidirect (@sanidirect_nl)

Kan voordeliger zijn

Om de kosten badkamer wat te drukken, kan een complete badkamer een slim idee zijn. Soms kunnen sanitairwinkels of fabrikanten kortingen bieden als je een complete badkamer van een bepaald merk of een bepaalde winkel koopt. Je kunt hier gewoon naar vragen en de kans is groot dat ze met je meedenken. Enne, dat bespaarde geld kun je dan weer in andere leuke dingen steken. Wat dacht je van een mooie design-radiator of een verwarmde spiegel?

Lekker naar de sanitairwinkel!

Enne, hoe leuk is het om door een sanitairwinkel te lopen en hier iets moois uit te zoeken? Voor mij zijn keukenwinkels en badkamerwinkels écht een soort snoepwinkel. Bij het kiezen van een complete badkamer kan je eerst uitgebreid alle showmodellen bekijken en dan de knoop doorhakken. Ik vind het altijd fijn als er een verkoopadviseur meeloopt, maar je kunt er ook eerst op je gemakje zelf doorheen. Geef vooral aan wat jullie prettig vinden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanidirect (@sanidirect_nl)

Zelf de tegels kiezen

Bij het kopen van een complete badkamer, zijn de tegels vaak niet inbegrepen. Dit om toch een beetje flexibiliteit te behouden. Natuurlijk is het mogelijk om de tegels precies over te nemen van de showroom, maar je kunt daarin dus ook je eigen keuze maken. Hierin is er dus zoveel vrijheid als je zelf prettig vindt!

Praat je met ons mee?

Krijg jij ook helemaal zin om een mooie nieuwe badkamer te kopen? Kies je dan voor een complete badkamer of koop je alle onderdelen liever los? En welke tegels zou jij mooi vinden? We zijn heel benieuwd. Praat je met ons mee in de reacties onder dit artikel? Dat vinden we altijd heel erg gezellig!

Afbeelding boven dit artikel: Unsplash+

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook