fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat zijn de oorbellen trends van deze lente? 

parels oorbellen trends

Het is alweer maart en dat kan maar een ding betekenen, het is bijna lente. Elk seizoen zijn er weer nieuwe trends en zo ook het komende seizoen. In de lente wordt het gelukkig ook wat lekkerder weer en dat is terug te zien in de trends. Dit jaar zullen we erg veel trends zien die al een eerder voorbij zijn gekomen. 

Parel oorbellen 

Parels, parels en nog meer parels, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Misschien heeft je oma of moeder nog parel sieraden in de kast liggen, want dit is namelijk een trend die terug komt. Parels waren in de negentiende eeuw al helemaal hot and happening, en maken dit jaar een comeback. Deze leuke oorbellen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo heb je ze bijvoorbeeld in een variant met ringen, maar ook hangers. Met parel hangers is het ook erg populair om het te combineren met extra bedels, zoals gekleurde steentjes of smiley gezichtjes. Het fijne aan de pareloorbellen is is dat je ze makkelijk met goud en met zilver kan combineren. Het is net even wat anders dan alle andere oorbellen maar dat maakt het juist uniek.

Verschillende oorbellen 

Ook dit is weer een trend die terug komt. Vele zullen dit al wel kennen en hebben dit al eens eerder gedragen. Het is namelijk de one piece oorbel. Een aantal jaar geleden wat dit ook een ding, maar dan met een bloem aan de ring oorbel. De bloem blijft dit jaar achterwege maar de oorbel niet. Verschillende oorbellen in beide oren combineren is een grote trend. Het is het leukste als je totaal verschillende oorbellen met elkaar combineert, bijvoorbeeld in je linkeroor een grote opvallende hanger met een knopje en in je rechteroor een twee wat kleinere ringetjes van verschillende groottes. Dit is de makkelijkste trend om aan mee te doen, dat komt doordat iedereen vaak al wel verschillende oorbellen in huis heeft waardoor je het gelijk kan proberen. Mocht je nog leuke oorbellen zoeken, raad ik het aan om even bij Finaste een kijkje te nemen, zij hebben een erg groot aanbod aan oorbellen en wie weet zit er wel iets voor jou tussen.

Maak een statement 

Statement oorbellen stralen veel kracht uit. Het zijn grote opvallende oorbellen die jouw saaie outfit direct naar een nieuw level tilt. Deze oorbellen worden vaak niet in combinatie met andere oorbellen gedragen, dat kan namelijk snel te veel oogen. Deze oorbellen kunnen je outfit helemaal afmaken, als je bijvoorbeeld een dag geen zin hebt in een kleurrijke outfit, kunnen grote statement oorbellen voor wonderen zorgen. Zonder al te veel moeite heb je toch een top outfit.Op veel plekken moeten we tegenwoordig mondkapjes dragen, dat is erg onpersoonlijk omdat je de helft van iemand zijn gezicht niet meer ziet. De grote oorbellen kunnen daarom een uitkomst zijn, zo zie je toch nog een stukje persoonlijkheid.

Less is more

Mocht je niet zo weg zijn van alle opvallende en grote oorbellen, kan je er ook altijd voor kiezen om het bij leuke knopjes of kleine ringetjes te houden. Dit is en blijft ook erg populair. Je hoeft niet altijd uit te pakken of gekke sieraden tevoorschijn te halen om er leuk en verzorgd uit te zien. Less is more is een uitspraak die daar perfect bij past. Met een paar mooie knopjes of kleine ringetjes kan je je outfit al erg opfleuren, het ziet er erg verzorgd uit. Met deze oorbellen blijft de aandacht vooral op je outfit gericht waardoor je juist met je outfit kan uitpakken. De sieraden zorgen voor toegevoegde waarde en geven je outfit net dat beetje extra. Ook als je nog een paar niet zo opvallende oorbellen nodig hebt kan je een kijkje nemen op de website van Finaste. Doordat zij een groot aanbod aan oorbellen hebben is er een grote kans dat er wat leuks voor jou bij zit! Wat is jouw favoriete oorbellen trend van het komende seizoen?

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook