fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat zijn de laatste trends op het gebied van verlichting?

De donkere maanden komen er heel binnenkort weer aan. En ik moet toegeven: ik kan echt niet wachten! Volgens mij ben ik (en mijn vriend ook trouwens) een van de weinige mensen die dol is op de herfst. De gure dagen zijn een goed excuus om het extra gezellig te maken in huis en zo veel mogelijk tijd onder een dekentje op de bank te spenderen. Kopje thee erbij, Netflix aan en relaxen maar. 

Om de de herfst leuk te vinden, heb ik één keiharde eis: het moet gezellig zijn in huis. Dat houdt onder andere in dat de verlichting goed is en echt sfeer brengt. Wat zijn trends op het gebied van verlichting?

1. Light Bulb hanglampen

Waarom voor een fancy lampenkap gaan als light bulbs nu ook helemaal in zijn? Je kunt ze in veel verschillende formaten en uitvoeringen vinden en zijn door het hele huis leuk. Denk bijvoorbeeld aan boven de eettafel, boven een bijzettafel of in de kinderkamer.

1

2. Houten lampen

De natuur in huis halen is helemaal hip. Een echte botanische look creëer je door veel bloemen en planten neer te zetten en op te hangen en te werken met natuurlijke materialen. Kijk bijvoorbeeld eens naar houten lampen! Super origineel en helemaal in dat botanische stijltje.

2

3. Koperen lampen

Dit is één van mijn favo trends: koper. Het heeft iets exclusiefs en is hierdoor meteen een eyecatcher. Vind je het wat veel om meerdere koperen lampen bij elkaar te hangen? Hang er dan één op in combinatie met bijvoorbeeld witte of zwarte lampen.

3

4. Toffe kleurtjes 

Dat je lamp moet matchen met je interieur is verleden tijd! Fleur je huis op door een lamp in een echte knalkleur op te hangen. Leuk in bijvoorbeeld de keuken, maar ook in de kinderkamer is het heel erg leuk.

4

Kortom: we zien weer heel veel mooie dingen de komende maanden! Kan jij ook niet wachten om het weer gezellig te maken in huis? Welke lampen zou jij hier wel bij kunnen gebruiken?

Alle lampen die je ziet in dit artikel, zijn verkrijgbaar bij Flinders. . Ze hebben naast deze prachtige exemplaren nog véél meer design verlichting.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook