fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat zijn de beste BKR-vrije telefoons voor bij een abonnement?

Mag je een telefoon inmiddels als lichaamsdeel beschouwen? Officieel niet, maar ik ken heel wat mensen waarbij dat absoluut het geval is. En ja, dan heb ik het ook over mezelf. Haha! Helemaal niet gek trouwens, als je het mij vraagt. We gebruiken onze smartphone immers voor zo veel meer dan bellen. Eigenlijk is het een telefoon, brievenbus, camera, agenda, televisie, krant, computer en entertainment systeem in één. 

Telefoon op afbetaling

Gezien de geweldige hoeveelheid mogelijkheden met een smartphone, is het dan ook niet gek dat iedereen er een wil hebben. Maar, de toestellen zijn over het algemeen niet goedkoop. In het verleden was het makkelijk om een toestel op afbetaling bij een abonnement te kopen. Zo kon je de kosten over een aantal jaar verspreiden en was het ineens helemaal niet meer zo gek om een toestel van € 1000 te kopen. Toch waren er veel mensen die de maandelijkse kosten niet konden opbrengen en ging er op 1 mei 2017 een nieuwe regel in: wanneer je een toestel van meer dan € 250 bij een abonnement wil, krijg je een BKR-registratie.

Negatieve registratie

Een BKR-registratie is op zich niks slechts. Maar, wanneer je betalingsachterstanden oploopt en na diverse aanmaningen nog steeds niet betaalt, wordt het omgezet in een ‘negatieve registratie’. Deze negatieve registratie kan gevolgen hebben voor het afsluiten van een andere lening, zoals bijvoorbeeld bij het kopen van een huis. Maar, wees niet bang: kies je een toestel van minder dan € 250 bij je abonnement, dan wordt er niks geregistreerd bij het BKR. Wel zo fijn toch?

Telefoon zonder BKR-registratie

Gelukkig zijn er ook hele mooie BKR-vrije telefoons van minder dan € 250. Kijk mee!

1. Huawei P20 Lite

  • Betaalbare krachtpatser
  • 5.8 inch FHD scherm
  • Professionele dual camera

2. Nokia 7 Plus

  • 100% veilig met Android One
  • Handige vingerafdrukscanner
  • Vrij lange accuduur

3. Samsung Galaxy A8 2018

  • 5.6 inch AMOLED scherm
  • 4 GB RAM geheugen
  • Waterdicht

Wil je meer mobiele telefoons met abonnement bekijken? Bekijk dan de website van Telefoon.nl. Zij hebben een super handig overzicht met prachtige toestellen die je zonder registratie bij een abonnement kunt kiezen.

Wat gebruik jij?

Heb jij een telefoon met of zonder BKR-registratie. En waarom heb je hiervoor gekozen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook