fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat zijn creatieve manieren om je foto’s aan de muur te hangen?

Fijne herinneringen maken het leven mooier. En of je ze nou ooit een keer opnieuw kunt meemaken of niet, die mooie herinnering neemt niemand je meer af. Een goede manier om vaak aan deze fijne en warme herinneringen te denken, is door middel van foto’s. Tegenwoordig plaatsen we de meeste foto’s alleen nog maar op Facebook en Instagram, maar hoe cool is het om er ook ‘offline’ naar te kunnen kijken? 

Afdrukken dus! En heb je ze eenmaal afgedrukt, dan ga je ze neerzetten en ophangen. Maar wat zijn eigenlijk de meest creatieve manieren om je foto’s aan de muur te hangen?

1. In fotolijstjes 

Oke, fotolijstjes zijn niet nieuw. Maar je kunt er wel heel creatief mee zijn! Denk bijvoorbeeld aan lijsten in verschillende kleuren of lijsten op verschillende hoogtes. Op internet kan je heel veel inspiratie vinden. Kijk bijvoorbeeld eens op Pinterest.

2. Op canvas

Je foto’s op canvas laten bedrukken is ook een hele goede optie. De foto blijft lang mooi en is makkelijk op te hangen. Er hoeft ook geen lijst meer omheen en dit kan heel handig en leuk zijn.

3. Aan een waslijn met knijpers

Hang een waslijn langs een muur. Met wasknijpers in verschillende (of juist allemaal dezelfde) kleuren kan je er makkelijk en snel foto’s aan hangen. Een handige optie als je vaak van foto’s wilt wisselen.

4. Aan een snoer met lampjes

Hang een snoer met lampjes of kerstverlichting aan een muur. Je kunt hier met wasknijpers of andere clipjes de afgedrukte foto’s aan ophangen. Ook dit is een handige optie als je vaak van foto’s wilt wisselen. Nog een voordeel: je foto’s zijn meteen sfeervol verlicht.

Ken jij nog creatieve manieren waarop je je foto’s aan de muur kunt hangen? Wij zijn heel erg benieuwd! Het is altijd fijn om nieuwe manieren te ontdekken waarop je herinneringen het mooiste bewaard blijven.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook