fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat voor plant geef jij je vriendin?

Je staat in de winkel en raakt overweldigd door het enorme aanbod van planten. Het is dus niet zo eenvoudig als het lijkt: een plant kopen voor het nieuwe huis van je beste vriendin. Je bent heel kieskeurig en je weet dat je vriendin dat ook is. Hoe bepaal je nu welke plant je gaat geven? Het is toch de bedoeling dat ze er lang van geniet en je wilt het zo persoonlijk mogelijk maken.

De Plantcadeautest maakt het je makkelijk. Door een paar vragen te beantwoorden weet je welk type iemand is en welke plant de ideale partner is: een verzorgend type, een nonchalant type of misschien wel een avonturier. De test vertelt het je.

Meedoen kost je niets en verplicht je ook tot niets. Doe de Plantcadeautest voor je vriendin, voor iemand anders of jezelf of nodig iemand uit voor de test. Daarna gaat alles automatisch. Je krijgt via je e-mailadres het testresultaat als jouw vriendin, moeder, kennis of buurman de test heeft ingevuld. Even uitprinten, naar de winkel en succes is verzekerd. Doe nu de planten test!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook