fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat vinden mannen nou écht leuke kerstcadeaus?

Mijn vriend Ward kan je met heel veel dingen bij maken. Zo is hij (net als ik) gek op goed eten met een mooie wijn, speelt hij graag hele dagen met onze dochter en heeft hij altijd nieuwe sokken nodig. Toch zijn dit over het algemeen niet de dingen die ik hem cadeau doe. En dat is eigenlijk best jammer! Ik stelde voor een aantal mannen te vragen naar wat zij het liefste cadeau krijgen voor de kerst en dit zijn hun (verrassend simpele) antwoorden. 

Sander, 45 jaar

Ik vraag elk jaar nieuwe sokken voor kerst. Mijn vrouw en oudste zoon ‘lenen’ altijd mijn sokken en ik zit dus altijd zonder. Onder de boom vind ik dan ook altijd heel wat pakketjes met mijn naam erop. Wat erin zit? Elk jaar hetzelfde: sokken. En geloof het of niet, er is niks waar je mij blijer mee kunt maken.

Ivo, 56 jaar

Mijn vrouw geeft mij elk jaar een mooie scheerset voor heren van manandshaving.nl cadeau. Ik hecht veel waarde aan het goed bijhouden van mijn gezichtsbeharing en maak graag gebruik van kwaliteitsspullen. Mijn vrouw heeft haar dure make-up, ik heb mijn mooie scheerspullen.

Lars, 37 jaar

Als jonge papa is er maar één ding wat ik wil: dat ik tijd kan doorbrengen met mijn driejarige dochter. Al drie jaar op rij krijg ik van mijn vrouw een speciaal-papa weekend cadeau. Zij gaat dan met vriendinnen een weekend weg (ook niet erg voor haar dus, haha!) en ik ben dan een heel weekend lekker thuis met Sara, ons kleintje. Altijd weer een feest!

Joas, 60 jaar

Elk jaar spreken mijn vrouw en ik af elkaar niks te geven en elk jaar krijg ik toch een fles whiskey van haar cadeau. Een prachtige Japanse fles waar ik dan het hele jaar mee doe. Op kerstavond drink ik meestal het laatste glaasje, omdat ik stiekem weet dat ik de volgende dag mijn nieuwe fles krijg. Haar heb ik al jaren niks gegeven. Nu we het er zo over hebben, moet ik dat misschien toch maar weer eens doen.

Wat geef jij jouw man voor de kerst dit jaar? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook