fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat kan een smartwatch allemaal en wat zijn mooie modellen voor vrouwen?

smartwatch

Waar ik mij vroeger niet kon voorstellen ooit een horloge te gebruiken (de tijd kan je ook op je telefoon zien), ben ik sinds een paar jaar helemaal om. Tegenwoordig vind ik het super handig om de tijd altijd om mijn pols te hebben hangen, vooral als ik op de fiets zit, in de auto rijd of wanneer ik mijn handen vol heb aan de kinderen. Op die momenten pak ik mijn telefoon er niet meer bij, maar kijk ik gewoon op mijn horloge. 

Smartwatch dames op het schoolplein

Niet alleen is het dus praktisch, maar ik vind het ook gewoon heel erg leuk staan! Een mooi horloge is als een sieraad en maakt je outfit helemaal af. Momenteel overweeg ik om mijn horloge-collectie uit te breiden met een smartwatch. Zelf heb ik er nu nog geen, maar in mijn omgeving zie ik ze echt steeds vaker. Mijn man heeft al jaren een Apple Watch en is daar heel tevreden mee. En ook de smartwatch dames bij ons op het schoolplein zijn er lyrisch over. Wat kan zo’n ding toch allemaal? Ik ging op onderzoek uit!

Lees ook: Hoe vaak kan je een handdoek gebruiken voordat je hem moet wassen? 

Wat kan een smartwatch allemaal?

Op een smartwatch kan je ‘ouderwets’ de tijd bekijken. Fijn, want dat vind ik belangrijk! Maar wist je dat je hem ook kunt gebruiken als fitnesstracker en dat hij je stappen telt? Super handig als jij graag wilt bijhouden of je voldoende beweegt. Koppel je smartwatch met je telefoon om er berichten mee te sturen, je social media te checken, muziek te luisteren en zelfs betalingen mee te doen. Wist je dat sommige smartwatches zelfs de smart devices in je huis kunnen besturen? Hoe cool als je met je horloge vanuit je bed de lichten in de woonkamer aan kunt zetten? Eigenlijk is een smartwatch net zo veelzijdig en persoonlijk instelbaar als een smartphone. Wist je bijvoorbeeld dat de 80-jarige moeder van een vriendin van mij er ook een omheeft? Deze kan ze gebruiken als noodknop, indien ze valt en ze kan niet bij haar telefoon komen. Dankzij haar Apple Watch kan ze nu langer op zichzelf wonen.

Mooie smartwatches voor vrouwen

Niet alle smartwatches kunnen hetzelfde. Het is dan ook zeker aan te raden om je eens in de verschillende merken, modellen en besturingssystemen te verdiepen. Er zijn heel veel smartwatches speciaal voor dames, zoals de goude Fossil Q Venture Gen, de roze Fitbit Versa, de rosé gouden Huawei Watch GT 2 en roze Samsung Galaxy Watch Active2. Houd jij meer van stoere kleuren, zoals zwart of grijs? Ook dan heb je keuze genoeg!

Lees ook: 5 schoonmaaktips voor luie mensen

Praat mee

Ik weet zeker dat een smartwatch mijn leven echt makkelijker en leuker gaat maken. Denk je dat dit het voor jou ook kan doen? Wat zou voor jou de toegevoegde waarde zijn? Ik ben heel erg benieuwd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we altijd super gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook