fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat is de echte reden dat Brad en Angelina uit elkaar zijn?

We konden er niet omheen: vorige week werd bekend dat Brad Pitt en Angelina Jolie uit elkaar gaan. Shocking, vond bijna de hele wereld. Het leek zo’n fijn stel. Nou weten we inmiddels wel dat je bij niemand ‘achter de schermen’ thuis kunt kijken en er dus eigenlijk ook geen oordeel over kunt hebben. Maar het blijft een triest verhaal, dit soort dingen zijn voor alle betrokkenen vaak lastig. In dit geval vooral voor de kinderen. 

Oke, dat ze uit elkaar zijn weten we nou wel. Maar wat is de reden? Er gaan heel wat geruchten, maar het ex-koppel heeft nog niks bevestigd. We zetten hier een aantal theorieën voor je op een rij:

1. “Ze hadden zo’n lastig begin, deze relatie was sowieso al gedoemd te mislukken.”

2. “Brad ging vreemd met tegenspeler Marion Cotillard toen ze samen een film opnamen in Londen.”

3. “Angelina vond de relatie saai worden en miste spanning.”

4. “Angelina vond dat Brad een slechte vader voor hun zes kinderen was.”

Lees ook: Voedingscentrum over dieet van The Green Happiness: “Het is gevaarlijk”

5. “Brad heeft een weed- en mogelijk ook drankprobleem. Daarnaast heeft ze ook het gevoel dat hij zijn woede niet onder controle heeft.”

6. “Brad is het zat dat Angelina zichzelf zo slecht verzorgt. Ze drinkt veel wijn, is constant aan het roken en eet nauwelijks. Hij is er klaar mee om haar steeds te motiveren om zichzelf goed te verzorgen.”

7. “Ze zijn bezweken onder de druk van de media. Deze schrijven zo veel narigheid over ze, dat ze nooit echt van elkaar hebben kunnen genieten.”

Wil je meer over deze mogelijke redenen weten? Bekijk dan deze video! Hier worden ze allemaal uitgebreid toegelicht en worden bronnen vermeld. Welke reden denk jij dat het is? Wat het ook is: wij wensen ze heel veel sterkte toe. Hopelijk valt het ze niet te zwaar en komen ook de kinderen ‘goed’ uit deze breuk.

https://www.youtube.com/watch?v=Ta0mCGrLvoE

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook