fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat is Bachbloesem en hoe kan het jou helpen je beter en gelukkiger te voelen?

Een paar weken geleden ontving ik een mail van psycholoog en Bachbloesem expert Tom Vermeesch. Hij vertelde ons in deze mail over Bachbloesem, iets waar ik in eerste instantie nog nooit van had gehoord. De mail van Tom intrigeerde me en zette me aan tot het zoeken van meer informatie over Bachbloesem. Wat ik in mijn zoektocht vond maakte me zo blij en enthousiast, dat ik het ook graag met jullie wil delen! In dit artikel geven we antwoord op de vraag: wat is Bachbloesem en hoe kan het jou helpen je beter en gelukkiger te voelen?

Wat is Bachbloesem?

Bachbloesems zijn verschillende plantenextracten die een positief effect op de emoties hebben. In de onderstaande video legt Bachbloesem expert Tom Vermeesch uit wat Bachbloesems zijn en hoe het is ontstaan. Kijk je even mee?

Waarbij kan Bachbloesem jou helpen?

Zoals je in de video ziet kan Bachbloesem ondersteuning bieden bij een breed scala van problemen. Maar bij welke problemen is dat precies? We hebben hier een overzicht waar Bachbloesem jou en je kinderen bij kan helpen. Dit is slechts een greep uit een lijst die eigenlijk oneindig lang is:

 1. Afvallen
 2. Overgang
 3.  Concentratieproblemen en hyperactiviteit
 4. Bedplassen
 5. Neerslachtigheid
 6. Zwanger worden
 7. Examenstress
 8. Ondersteuning zwangerschap
 9. Menstruatie klachten
 10. Stemmingswisselingen
 11. Liefdesverdriet
 12. Algemene stress
 13. Hoog sensitiviteit
 14. Angst
 15. Paniekaanvallen
 16. Rijangst
 17. Verlatingsangst
 18. Stoppen met roken
 19. Allergieën
 20. Vermoeidheid
 21. Spierpijn
 22. Hoge bloeddruk
 23. Staat er iets niet bij waar je wel last van hebt? Zodra emoties aan de oorzaak kunnen vormen van jouw probleem, kunnen Bachbloesems helpen. Als dat niet met een standaard mix is, kan dit met een mix op maat van de persoon.

Je ziet: dit is een enorme lijst. Bij elk probleem krijg je een andere mix van Bachbloesem. Het Bachbloesem extract zit in kleine flesjes, van 50 milliliter. Dit lijkt weinig, maar door de krachtigheid en concentratie van het middel heb je ook maar weinig nodig, slechts 24 druppels. Eén flesje is daarom genoeg voor één maand.

wat-is-bachbloesem-en-hoe-kan-het-jou-helpen-je-beter-en-gelukkiger-te-voelen

Kan je het in samenwerking met andere medicatie gebruiken?

Bachbloesem is ook een perfecte ondersteuning wanneer je andere medicatie gebruikt, in sommige gevallen kan het de werking juist op positieve wijze versterken. Ook bij het gebruik van antidepressiva is dit het geval. Dit geldt trouwens ook op het gebied van voeding: eten en drinken heeft geen negatieve invloed op de werking van het middel.

Kinderen en huisdieren

Heb je last van meerdere klachten, dan kan je verschillende Bachbloesem mixen samen gebruiken. Het is daarnaast ook helemaal veilig voor kinderen en ook voor (huis)dieren zijn er speciale mixen.

Meer informatie?

We kunnen ons voorstellen dat je best wat meer informatie over dit product zou willen! Neem eens een kijkje op de website van Bachbloesem Advies. Hier kan je ook contact opnemen met Bachbloesem expert Tom Vermeesch.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook