fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom zou je als getrouwde vrouw een vibrator in je bezit moet hebben?

Als ik aan tien vrijgezelle vrouwen vraag of ze een vibrator in hun bezit hebben, weet ik zeker dat meer dan de helft zal zeggen dat ze dit heeft. Stel ik dezelfde vraag aan tien getrouwde vrouwen, dan weet ik zeker dat ik héél wat minder ‘ja’ te horen zal krijgen. En toch zou een goede vibrator iets zijn wat ook bij de getrouwde vrouwen niet in het nachtkastje mag ontbreken. Waarom lees je hier!

1. Je hebt een seksleven met je partner, maar ook met jezelf

Wanneer mensen met elkaar in een relatie komen, zie je vaak dat ze steeds meer met elkaar delen en doen. Logisch, want je bent tenslotte dol op elkaar. Toch is het ook heel goed om ook dingen voor jezelf te blijven doen. Je bent misschien wel een stel, maar je bent ook nog jezelf! Zo is het ook met je seksleven. Jullie hebben een stuk samen, maar je hebt ook je eigen seksuele ontwikkeling. Dit is minstens net zo belangrijk als het seksleven met je partner.

2. Het is nooit te laat om nieuwe dingen te ontdekken

Ik hoor het maar al te vaak: “een vibrator, dat is toch niks voor mij? Ik ben 48, geen 18!”. Zo zonde, want een vrouw van 48 kan net zo fijn genieten van het proberen van nieuwe dingen, als een meisje van 18. Gun jezelf de nieuwe ervaring en het genot. Ik weet zeker dat ook jij ze zo weer 18 kunt voelen!

3. Hij kan ook bij jullie gezamenlijke seksleven goed van pas komen

Getrouwde stellen staan over het algemeen niet bekend om hun spannende seksleven. Ze zijn lang bij elkaar, zijn honderd procent op hun gemak en zijn volledig zichzelf. Dit is heerlijk en ik geloof dat dit gemak een belangrijk onderdeel van het huwelijk is. En toch is het ook goed om soms de spanning in de slaapkamer wat op te voeren! Pak eens jouw vibrator wanneer je man naast je ligt te lezen en kijk wat hij doet. Wedden dat hij de bladzijde niet uitleest?

4. Je bent niet van hem afhankelijk van je genot

Hebben jullie alleen maar seks als jullie daar allebei zin in hebben? Heel goed, want niemand moet iets tegen zijn/haar zin in doen. Maar, dat betekent niet dat je niet mag genieten. Neem het heft in eigen hand en ga voor een solo avontuurtje.

Vibrators zijn een niet meer weg te denken onderdeel uit onze maatschappij. We praten er als vrouwen weinig over met elkaar (en dat hoeft ook niet als je het niet prettig vindt), maar dat betekent niet dat je het niet gewoon een keer mag proberen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

John -

Nou veel vrouwen zeggen dat ze geen fibrator hebben ja ja Ik heb gelukkig een vrouw die helemaal los gaat met een fibrator in al haar gaatjes zonder schaamte vol gas ik tref het met haar

Gert -

Dag, mijn vrouw heeft niet één vibrator, maar een klein handzaam koffertje vol. Diverse maten dildo, trilei, kleine imitatie magic wand, womanizer, een soort trilvinger en zelfs eentje die uit zichzelf kan stoten., een pulsator. Bijna dagelijks een orgasme, en ik krijg het allemaal mee omdat ze dat fijn vindt. En ik? Ik vind het geweldig! Soms doet ze gewoon alsof ik er niet ben. En als ze me dan zogenaamd opmerkt zegt ze: ” Oh, sorry, je hebt toch geen bezwaar dat ik mezelf even verwen toch?” Nee hoor lieverd, trek je van mij niets aan…

Reageer ook