fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom ook Mara nu ein-de-lijk voor een telefoonhoesje met koord kiest

Telefoonhoesje met koord

Onder mijn ‘fellow moms’ is het al jaren de gewoonste zaak van de wereld: je telefoonhoesje met koord. ‘Dit is zó handig!’, kirden ze uit als we samen met onze kinderwagens door het Vondelpark wandelden. Hierna volgde meestal een enorme waslijst aan redenen wat zo’n hoesje met koord nou zo geweldig maakte, maar ik was dan meestal al lang gestopt met luisteren. Ik vond het hooguit oncharmant en gebruikte dan ook liever mijn mooie tassen of de binnenkant van mijn bh (haha, guilty!) om mijn telefoon te vervoeren. Maar jongens, ik kan vandaag niet anders dan bekennen dat ook ik ben gezwicht. Yes, ik heb officieel een telefoonhoesje met koord! 

Drukke ochtenden

De laatste tijd ben ik zó druk, dat ik vaak wel honderd dingen tegelijk doe. Vooral ’s ochtends is het een ware janboel. Terwijl ik een flesje voor mijn dochtertje maak, gooi ik er een wasje in, poets ik mijn tanden en pak ik de schooltas van de oudste in. Het hele circus moet uiterlijk om half acht ’s ochtends de deur uit en dan is het meestal dus gewoon chaos to the max. Terwijl de kids hun schooltasjes weer leegtrekken probeer ik ze hun schoenen en jas aan te trekken. ‘Kom we gaan!’, schreeuw ik zoals alleen een echt gestresste moeder dat kan. Nou, het is 7:29 uur en de kids zitten in de bakfiets. Maar ja, dan ben ik voor de vierde keer die week mijn telefoon kwijt. ‘Maaahaaaam! Kom je? We moeten gaan!’, hoor ik ze vanuit de fiets gillen. ‘Shit!’, roep ik terwijl ik door de hal storm. ‘Je mag geen shit zeggen!’, hoor ik vervolgens weer uit de bakfiets. Na tien minuten zoeken stap ik met het zweet op mijn voorhoofd op de fiets en race richting de crèche. Nou, de dag kan beginnen hoor…

Telefoonhoesje met koord

Telefoonhoesje met koord

Dit bovenstaande verhaal is waargebeurd en vindt zeker twee keer per week op deze manier plaats. Dat het niet langer zo kon moge duidelijk zijn. Tegenwoordig smeer ik ’s avonds de broodjes en leg ik ook mijn kleren vast klaar. Die mobiel zit nu in een telefoonhoesje met koord en dat geeft zo veel rust. Ik heb hem altijd bij de hand en ben hem sindsdien niet één keer kwijt geweest. Wat ik ook heel fijn vind, is dat mijn telefoon nu ook veel beter mijn stappen telt. Ik bleef altijd een beetje steken op 5.000 stappen, maar sinds ik hem altijd om heb, weet ik dat ik zeker 10.000 stappen per dag zet. Over dit voordeel had ik nog niet eens nagedacht toen ik hem kocht.

Telefoonhoesje met koord

Zelf samenstellen

Mijn hoesje kocht ik bij DeinDesign. Omdat ik niet op stijl wilde inleveren, koos ik een beige hoesje met een bruin leren koord en goudkleurige details. Je kunt jouw hoesje bij DeinDesign overigens volledig zelf samenstellen en zelfs met een eigen foto laten bedrukken. Ik heb gekozen voor een wat meer neutrale uitstraling, maar hoe leuk om een mooie foto van de kids of een fijn vakantiekiekje op het hoesje te hebben staan?!

Telefoonhoesje met koord

Koorden

Qua koord kan je ook nog veel andere opties kiezen. Het leren koord is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met zowel een zilverkleurige als goudkleurige afwerking. De koorden zijn ook te koop van stof in zeven verschillende kleuren. Wil je graag kunnen afwisselen met de koorden? Dan kan je deze ook los van het hoesje kopen.

Telefoonhoesje met koord

Geweldige uitvinding

Ik vind het echt de uitvinding van de eeuw! Wat vind jij van de telefoonhoesjes aan een koord? En zou jij voor een exemplaar met een foto gaan of kies je liever voor een wat neutraler design? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig:)

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

Kim -

Mag ik vragen welke dit precies is met die leren lussen? Het koord heb ik wel kunnen vinden.
Hij is geweldig namelijk.

Joris -

Aha, dat is dus niet ‘beter tellen’. Het werd gebracht alsof er zonder dit hoesje niet correct geteld werd.

mara -

Bedankt voor je vraag Joris! Omdat ik hem nu veel vaker bij me draag. Vaak liet ik hem ergens liggen en ging dan bijvoorbeeld met de kinderen spelen, wasmanden naar boven brengen, enzovoorts. Nu heb ik de telefoon dan wel bij me, dus registreert hij ook meer.

Joris -

Wat maakt dat de telefoon nu beter de stappen registreert? Misschien telt ie nu wel dubbel.

Reageer ook