fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom marmeren tafels in elke stijl interieur een goede keuze zijn!

Eens in de zo veel tijd komt er zo’n trend voorbij waarvan je weet dat het meer dan een trend zal worden. Eén van die dingen is de mega comeback van marmer. Marmer is altijd al een stijlvol materiaal geweest, maar de afgelopen jaren is het nog eens flink populairder geworden. Marmeren tafels, marmeren keukens en marmeren vloeren; het een is nog mooier dan het ander. Laten we eens kijken waarom! Nu al overtuigd? Bekijk jouw marmeren tafel dan direct. 

Duurzaam product

Een goede eettafel moet langer dan één of twee jaar mee. Heb je een mooie tafel? Dan laten de meeste mensen hem het liefste een jaar of tien staan. Net als hout, is ook marmer bij uitstek een materiaalsoort voor mensen die op zoek zijn naar een duurzaam en degelijk product. Ook leuk aan marmeren eettafels: ze zijn met veel verschillende stijlen stoelen te combineren. Ben je op zoek naar een nieuwe ‘vibe’ in de eetkamer, dan kan je dus absoluut spelen met verschillende stoelen.

Klassiek en modern

Marmer is absoluut een materiaal met een klassieke uitstraling. En tóch is het bij uitstek een materiaal wat ook in moderne interieurs heel erg mooi staat. Thuis hebben wij een redelijk modern interieur, maar wel met een prachtige bruine, marmeren salontafel. Het maakt het geheel warmer en geeft de zitkamer een luxe uitstraling. Marmer is een lijm-product. Het helpt verschillende stijlen aan elkaar te ‘lijmen’ en dat kan veel mooie dingen opleveren.

Ieder stuk uniek

Marmer is een prachtig natuurproduct! Hierdoor is elk stuk uniek en zal jouw marmeren tafel er dan ook nooit hetzelfde uitzien als de marmeren tafels van anderen. Hierdoor kan je meegaan in een mega-trend, zonder originaliteit te verliezen!

Niet alleen als tafel

Wij hebben een marmeren salontafel, marmeren schouw, marmeren keukenblad en een marmeren badkamermeubel. Het is een materiaal dat in ons hele huis terugkomt en dat creëert veel eenheid.  Wat ik ook altijd heel leuk vind, is dat onze schouw al sinds 1930 in het huis zit. En hij ziet er nog steeds geweldig uit. Het marmeren keukenblad en het marmeren badkamermeubel zitten er nu zo’n tien jaar in. De marmeren salontafel is nu iets meer dan een half jaar oud. Marmer van verschillende leeftijden, kleuren en afkomsten. Het combineert allemaal prachtig met elkaar.

Wat vind jij?

Wat vind jij van de marmertrend? Vermoed jij ook dat we hem de komende jaren nog gaan zien? Ik absoluut! Zo’n klassiek product dat in elk interieur past, blijft altijd relevant.

Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook