fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom jouw vriend in de herfst jouw mister Grey kan worden!

Waar jij nu misschien vooral zin hebt om te knuffelen op de bank, zou het goed kunnen dat jouw vent meer zin heeft in seks dan normaal. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat het libido van mannen in de herfst duidelijk hoger is dan in de andere seizoenen. Waarom dit is, is nog niet duidelijk. Maar de kans is groot dat hij ineens meer aandacht voor je heeft!

Fantaseer jij al sinds Fifty Shades of Grey over mr. Grey? Dan is dit het goede moment om jouw partner hier in mee te krijgen. Plezier voor jullie allebei staat voorop; heb je zin in wat kinky seks toys? Kies dan iets waar jullie het allebei warm van krijgen én ga voor kwaliteit. Laat huis-, tuin- en keukenspullen links liggen, maar kies liever voor bondage toys die er speciaal voor gemaakt zijn.

Net als in de film

Was voor  Fifty Shades of Grey BDSM nog iets waar niet veel over gesproken werd, dat veranderde snel toen de film en de boeken een wereldwijde hit werden. Er verschenen speciale 50 Shades of Grey sekstoys sets op de markt en stiekem droomden veel vrouwen van hun mr. Grey. Niets houdt je nog tegen!

Lees ook: Adinda’s vriend is extreem groot geschapen

Begin rustig en vraag je partner je vast te binden aan het bed of draag een masker waardoor je partner jouw gezicht niet helemaal kan zien. Dit kan al heel spannend zijn! Draaien jullie de rollen liever om? Dat kan natuurlijk ook. Bind zijn polsen vast met bondage tape of blinddoek hem zodat hij jou niet kan zien. Laat hem zich overgeven aan jouw aanrakingen. Wedden dat jullie het heerlijk zullen vinden?

Wat is bondage?

Bondage maakt deel uit van het BDSM spel waarin het vastbinden door de meester of meesteres centraal staat. Dit kan met BDSM Toys als handboeien, enkelboeien of met speciaal bondage touw of tape. De ‘fun’ zit hem in het vertrouwen dat je in elkaar moet hebben, de spanning en de overgave en het overmeesteren. Door een bepaald zintuig uit te schakelen, kan je de andere zintuigen extra prikkelen, zoals bij het gebruik van een blinddoek.

Lees ook: Waarom de orgasmekloof niet bij lesbische stellen bestaat

Goede afspraken vooraf

Heb je nog geen of weinig ervaring, maak dan goede afspraken en geef je grenzen aan. Als basis kun je aanhouden dat het verstandig is om rustig te beginnen. Experimenteer met zweepjes, kietel sekstoys en zachte bondage. Maak goede afspraken over wat wel en niet geoorloofd is en spreek een ‘stopwoord’ af. Wanneer dit woord wordt gebruikt, stopt het spel meteen. Gebruik hiervoor geen woord dat iets met seks te maken heeft en ook het woord ‘stop’ is in bondage-spellen geen aanrader. Het kan namelijk dat iemand op dat moment wel ‘stop’ zegt, maar dat dit onderdeel van het spel uitmaakt (en je dus niet echt wil dat het stopt). Kies bijvoorbeeld een woord als ‘fiets’ of ‘banaan’. Zo kan er geen verwarring ontstaan over het moment waarop gestopt moet worden.

Genot en vertrouwen

Tot slot: hou altijd voor ogen dat je dit doet om samen te genieten. Het zou nooit té pijnlijk of onprettig moeten zijn. Dit soort spellen hebben een bepaald niveau van vertrouwen nodig. Denk er dus goed over na met wie jij dit zou willen doen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook