Damespraatjes Damespraatjes

Adinda’s nieuwe vriend is extreem groot geschapen: “Alles omtrent de seks vind ik vervelend”

Met vriendinnen kon ik het vroeger uren over de penissen van onze veroveringen hebben. Van het formaat, tot de geur en de kleur: alles werd besproken. Tegenwoordig kan ik mij daar niks meer bij voorstellen. Wat er tussen mij en mijn vriend gebeurt, blijft tussen ons. En dat merk ik bij al mijn vriendinnen! Zodra het serieuzer wordt, wordt de vertrouwensband tussen partners sterker en wordt niet alles zomaar meer besproken.

Niet aan de grote klok hangen

Hier loopt ook Adinda (34 jaar) tegenaan. Waar zij vroeger alles op seksueel gebied met haar vriendinnen besprak, gebeurt dat nu niet meer. “En nou net nú heb ik advies nodig…” mailt ze ons. “Ik zit ergens heel erg mee, maar wil het niet zomaar aan de grote klok hangen. Dat vind ik niet eerlijk naar Josh en onze relatie. Andersom zou ik het ook niet prettig vinden als hij ons seksleven met zijn vrienden zou bespreken.”

Niks magisch

Het ‘probleem’ waar Adinda tegenaan loopt, is dat Josh erg groot geschapen is. “Zijn penis is enorm. Maatje aubergine. Niet zo’n schattig klein aubergientje, maar echt een enorme knoeperd.” Wanneer Adinda en Josh voor de eerste keer seks hebben, denkt ze dat het lekker zal worden. “Veel mensen presenteren een grote penis als iets goeds. Iets wat de seks beter zou moeten maken. Ik had dan ook verwacht dat zijn grote aubergine iets magisch tot stand zou brengen. Bleek ik er even naast te zitten…”

Veel zeer

Penetratie van Josh bij Adinda doet erg veel zeer. “Ik wilde hem niet kwetsen dus deed of ik het lekker vond. Maar eigenlijk vond ik dat helemaal niet! “In het begin kan Adinda dit toneelspel nog wel opbrengen, maar nu ze samenwonen en seks vaker aan de orde is, lukt dat nog maar moeilijk. “Hij heeft elke avond zin. Ik ook wel, maar zodra ik aan de pijn denk die ik ga hebben, verdwijnt de zin als sneeuw voor de zon.”

Verstijfd van angst

Om Josh toch tevreden te stellen, bevredigt ze hem regelmatig op een andere manier. “Ik gebruik mijn handen of mond. Ook dit is niet makkelijk als hij zo groot is! Pijpen deed ik in andere relaties altijd graag, maar dit is een hele opgave bij Josh. Alles omtrent de seks vind ik vervelend. Het roept bij mij eens soort paniek reactie op en hierdoor verstijf ik helemaal. Doordat ik zo verstijf wordt de penetratie nog veel pijnlijker en ben ik nog banger de volgende keer.”

Gevangen

Adinda heeft het gevoel gevangen te zitten in een vicieuze cirkel en weet niet hoe ze daaruit moet komen. “Geen seks met hem hebben is geen optie. Het uitmaken is geen optie. Hem nu pas vertellen dat ik de seks al die maanden helemaal niet fijn vond is geen optie. Ik weet echt niet hoe ik dit moet oplossen.”

Advies

Adinda is heel benieuwd naar jullie adviezen! Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Laat jouw advies achter in de reacties onder dit artikel.


3 reacties

Barbie -

Praat er met hem over, dan kan je er samen rekening mee houden. Het kan ook helpen om veel glijmiddel te gebruiken.

Danielle -

Het is het beste om dit te bespreken. Misschien niet fijn, maar anders blijf je elke keer gespannen en blijf je er tegenop zien, terwijl je zelf aangeeft ook zin te hebben in seks. Heb je altijd pijn, of verschilt dit ook nog met andere standjes?

Deborah -

Wees eerlijk en praat erover anders word de seks nooit beter. Jullie kunnen dan samen kijken wat wel fijn is. Leg hem uit dat je hem niet wilde kwetsen. Als je het nu niet zegt komt het er een keer uit en kwets je hem juist door het niet besproken te hebben.

Reageer ook