fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom je NOOIT je telefoon zonder hoesje moet gebruiken

“Wat heb jij een leuk hoesje!” zei een vriendin van kantoor een paar jaar geleden tegen mij. Ze had helemaal gelijk, het was een leuk hoesje. En toevallig had ik er twee van. “Wil je hem hebben? Ik heb er thuis nog een” zei ik daarom maar. Blij als een kind schoof ze mijn hoesje op haar telefoon. “Doe je nu wel voorzichtig met jouw telefoon?” zei ze nog…

Telefoon kapot

Wat kan er in drie uur tijd gebeuren? Een telefoon die drie uur zonder hoesje is, zal toch niet kapotvallen. Zou je denken… En toch is dat precies wat er gebeurde. Na een paar wijntjes van de vrijdagmiddagborrel (die ik nota bene van die vriendin kreeg omdat ze mij wilde bedanken voor het hoesje), stapte ik op de fiets naar huis en luisterde een vrolijk muziekje vanaf mijn telefoon. Lichtelijk aangeschoten fiets ik naar huis. Alles gaat goed, ik ben vrolijk en mijn telefoon is nog heel. Totdat… Er een scooter spontaan het fietspad opdraait. Hij had mij niet gezien en ik kan niet meer op tijd remmen. We gingen samen onderuit en kletterden hard op het fietspad. “Oh sorry. Gaat het mevrouw?” vraagt de jonge man die flink is geschrokken. Maar het enige wat ik kan uitbrengen is: “Mijn telefoon!!!! Mijn scherm is kapot!” Kwaad sta ik op, pak mijn spullen en fiets weg.

Nooit meer zonder hoesje

Dit kan alleen mij gebeuren. Ik geef als vriendelijk gebaar het hoesje van mijn telefoon weg, heb drie uur geen hoesje en word meteen van mijn fiets gebeukt door een scooter. Strekking van het verhaal: geef NOOIT je hoesje weg voordat je er een nieuwe om hebt zitten. Lees jij dit en realiseer jij je dat je helemaal geen hoesje om je telefoon hebt momenteel? Dan wordt het tijd om er een te kopen! Ga iphone-cases.nl en bestel er meteen een. En met meteen, bedoel ik ook METEEN. In drie uur tijd kan het gedaan zijn…

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook