fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom je beter in je eentje kunt douchen dan met je geliefde

Een dagelijks terugkerend moment van genot is douchen voor mij! Heerlijk, kan daar zo van genieten en als herboren droog ik me daarna af en kan de wereld weer aan. Laatst had ik het met een paar vriendinnen over de bijna orgastische ervaringen die zij soms onder de douche beleven haha! In hun eentje. Want bijna unaniem douchen ze liever alleen dan met hun man of vriend, terwijl doucheseks vaak toch enorm wordt opgehemeld. Onterecht vinden mijn vriendinnen.

Wel grappig dat ik dan een paar dagen daarna een artikel lees op Viva.nl waarin de voordelen worden opgesomd van het alleen douchen. Tijdens het gezellige avondje met mijn vriendinnen passeerde een aantal van deze voordelen de revue al. Hieronder de voordelen van het alleen-douchen op een rij.

1. Stel je eigen watertemperatuur in. De vriend van mijn vriendin houdt van koud douchen en zij staat er dan een beetje bibberend bij. Zelf vind ik het heerlijk om juist een beetje koud te beginnen en het langzaam op te bouwen naar gloeiend heet.

2. Ontvang de maximale straal. Je kunt echt niet met z’n tweetjes onder de straal staan. Misschien kun je ‘m een beetje in het midden uitmikken, maar dan worden je rug en billen weer zo koud.

3. Goede voorbereiding op je dag. Terwijl ik sta te douchen (en dat is meestal ’s ochtends om een uurtje of 7), maak ik plannetjes voor de komende dag en dan bedenk ik alvast waar mijn blogs over zullen gaan. Na het sporten geniet ik onder de douche vaak nog even na van de inspanning als ik mijn zweet wegspoel. Zo lekker!!

4. Je moet je nog scheren. Douchen is ook een moment van persoonlijke verzorging. Niet alleen lekker je haar wassen enzo, maar ook checken of je hier en daar wat haren moet wegscheren. Daar wil je toch geen partner bij hebben?

5. Soms wil je gewoon even snel douchen. Zeker in de zomer als ik meerdere keren per dag douche, mag het tempo er wel lekker in zitten. Want het is best tijdrovend, zeker als je ook je haar wilt föhnen en je wilt opmaken. Dan heb je gewoonweg geen tijd voor “gerommel” onder de douche.

6. Seks onder de douche is niet zo comfortabel. Spannend is het natuurlijk wél, maar niet zo comfortabel. Je moet uitkijken dat je niet uitglijdt en vaak is een douchewandje iets te krakkemikkig om lekker tegen aan te leunen als je aan het genieten bent. En daarbij komt ook nog dat één van jullie tweetjes mogelijk kou staat te lijden.

Maar wie zijn wij om te zeggen wat de beste plek is om seks te hebben?! Ga het zeker zelf allemaal lekker ontdekken.

By the way! Als je nog tips hebt om seks onder de douche iets comfortabeler te maken: ze zijn van harte welkom bij de comments onder dit artikel of op de Facebook van Damespraatjes.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook